REFRRER:path /

Koti-Lappi Extra ilmestyi tänään

Ensimmäinen Koti-Lappi Extra ilmestyi tänään. Lehti on suunnattu Itä-Lapin ulkopuolelle kertomaan Itä-Lapista. 11 500 lehden painos on jaossa Sodankylän, Rovaniemen, Posion, Ranuan ja Kuusamon ydinalueilla. Lehti on vapaasti luettavissa myös verkossa www.kotilappi.fi -sivun valikosta.

Itä-Lapissa on tapahtunut jo nyt paljon positiivista ja vireillä on isoja hankkeita. Koti-Lappi Extra kertoo muutamia välähdyksiä siitä, mitä seutukuntaan tällä hetkellä kuuluu ja se haluaa avata uusia näkökulmia.

Koti-Lappi lehden päätoimittaja Sami Kasurisen mukaan Extralla haluttiin kääntää hiukan katsetta siihen, mitä itäisessä Lapissa on tapahtumassa.

Koti-Lappi Extra kertoo muun muassa Boreal Bioref Oy:n ja CAMCE:n pääsiäisen alla käymistä tehdasneuvotteluista Kiinassa ja Keitele Groupin pellettihankkeesta. Samoin lehti houkuttelee eteenkin Pohjois-Suomessa asuvia, ja tietysti myös muita, ottamaan pääsiäisen ja myöhemmin keväisten ajelujen suunnaksi tällä kertaa Itä-Lapin.

Seutukunnan tulevaisuuden kasvu heijastuu monella tavalla ulkopuolelle ja se tulee avaamaan paljon erilaisia mahdollisuuksia. Samalla myös vuorovaikutus ja viestinnän tarve Itä-Lapin ja lähikuntien kesken kasvaa monella tavalla.

– Koti-Lappi Extralla kokeiltiin, miten paikallislehti voisi osaltaan tarvittaessa tulevaisuudessakin palvella Itä-Lapista lähialueelle suuntautuvissa tiedonvälityksen kasvavissa tarpeissa, kertoo Sami Kasurinen.

Jätä kommentti