REFRRER:path /

Lähituotteet kiinnostavat koko arktista aluetta – menestystarinoita Itä-Lapista

Arktisen alueen konferenssiväen ensimmäinen käyntikohde oli REDUn luonnontuotealan opetuskeittiö. ”Onpas täällä puhdasta ja uudet laitteet”, totesi useampikin vieras.
Arktinen maatalousyhdistys, konferenssivieraita 12 eri maasta tutustui Itä-Lapin menestystarinoihin. Lähiruoka ja luonnontuotteet ovat monella tavalla kasvavan kiinnostuksen kohteina koko pohjoisella alueella.

Itä-Lapissa he tutustuivat REDU:n opetuskeittiöön ja Maakerkelän juustotilaan. Paikallisista raaka-aineista loihdittu lounas odotti Mestarin Kievarissa ja viimeisenä käyntikohteen oli Pelkosenniemellä Jaakkolan porofarmi ja Pyhätunturilla luontokeskus Naava.

Aiheesta lisää torstain 28.3. lehdessä.

Avaa tästä näköislehti. Esikatselussa myös etusivun uutiset.