REFRRER:path /

Luonnosta hyvinvointia Tapionniemessä – Markus Maulavirta Kajastuksella

Tapionniemen kyläseura remontoi ja herätti henkiin rapistuneen kyläkoulun. Vilkasta kesää Kyläkartanolla päätetään viikonvaihteessa Luonnosta hyvinvointia -tapahtumaan.
Luonnosta hyvinvointia on tarjolla kahden päivän ajan Tapionnimessä tulevana viikonvaihteena. Tapahtumapäivinä on tarjolla tietoa ja hyvinvointikokemuksia niin metsässä kuin Kyläkartanolla ja sen pihapiirissä.

Yksi mielenkiintoinen luento on professori Anu Valtosen teema unen ja hyvinvoinnin yhteydestä. Samoin esimerkiksi taidemeditaation ja mindfullnessin ohella voi metsään tutustua monella tavalla; retkillä hiljaisuuden tyyssijana, huolen ja surun lievittäjänä sekä lohdun ja voiman antajana tai vaikkapa tutustumalla läskipyöräilyyn.

Kairalan Kajastuksella puolestaan lauantaina Kemijärven ja Kemijoen hauen maailman tietoisuuten tuonut huppukokki Markus Maulavirta juttelee ruuasta ja kertoo tällä kertaa miten syksyn maukas nauriskeitto tehdään.

Tapionnimen vanha kyläkoulu on herännyt kerralla eloon eri tapahtumilla, kun kyläseura pani töpinäksi ja vanhasta koulusta remontoitiin Kyläkartano.

Luonnosta hyvinvointia -tapahtumasta lisää ensi torstaina ilmestyvässä Koti-Lapin Metsänumerossa.

Tapionniemestä kahden joen kainalossa ja sen Kyläkartanosta kerrotaan Kemijärvi News Kesä 2018 lehdessä.

Avaa tästä Kemijärvi News Kesä 2018

Avaa tästä näköislehti. Esikatselussa myös etusivun uutiset.