REFRRER:path /

– Minä rakastan laulamista!

Päivi Pääkkö Koillis-Lappi / Koti-Lappi kuva-arkisto
Tiina kertomassa musiikkiharrastuksestaan ja tunelmistaan ennen esiintymistään musiikkiopiston joulukonsertissa vuonna 2005.
”Minä rakastan laulamista”! Tiina Nyyssönen vastasi välittömästi sydämensä pohjasta, silmää räpäyttämättä juontajalle kysymykseen, miksi hänet pitäisi kaapata jatkoon. Ja, samassa torvet soivat, kahdet valot syttyivät.

Nelosen The Voice of Finladin tasaväkisessä kaksintaistelussa Tiina jäi toiseksi, mutta paikka avautui Olli Lindholmin joukkueessa ja pettymys vaihtui hetkessä ilon pirskahduksiin.

Suomessa on runsain mitoin upeita laulajia, samoin TVOF:ssä – mutta Olli Lindholm tajusi, että Tiinan ääni kumpuaa sydämestä.

”Onneksi mulla on mukana mun läheiset!”

Perjantaina ottaa kemijärveläislähtöinen Tiina Nyyssönen seuraavan askeleen Nelosen The Voice of Finland -kilpailussa.

– Onneksi mulla on jälleen kerran mukana mun läheiset. He jaksavat kannustaa ja tukea niin täysillä, Tiina Nyyssönen kertoo tunnelmistaan ja sanoo, ettei olisi ikinä uskonut pääsevänsä kilpailussa näin pitkälle.

”Uskomatonta, että vielä Knock Outteihin”

– Lähden Knock Outteihin erittäin jännittyneenä. Jo Battleihin pääsy tuntui uskomattomalta, mutta että vielä Knock Outteihin! Tiina Nyyssönen kertoo

Tänä vuonna The Voice Of Finlandin Knock Outit ovat poikkeuksellisen jännittävät, sillä kahdeksan laulajaa jokaisen tiimin sisällä kilpailee neljästä tuolista, jotka oikeuttavat jatkopaikkaan live-lähetyksissä.

”Knock Out-vaihe takana ja nyt kuudentoista parhaan joukossa”

– Knock Out -vaihe on nyt takanapäin ja olen 16 parhaan joukossa!! Ei tätä meinaa kyllä uskoa todeksi, että pääsin Ollin tiimistä parhaimpana jatkoon. Niin hyviä tyyppejä ja kovia laulajia tippui pois, mutta se on valitettavasti pelin henki. Jännitin tätäkin vetoa niin sanoinkuvaamattoman paljon, iloitsee kemijärveläinen Tiina Nyyssönen menestyksestään The Voice of Finland-kisassa

– Jo pikkutytöstä asti olen haaveillut siitä, että joku päivä minusta tulisi laulaja, Tiina kertoo.

”Uskomatonta, olen kahdeksan parhaan joukossa”

– On tämä uskomatonta. Tämä ihmetyksen sanavarasto alkaa jo kohta loppua. Olen kahdeksan parhaan joukossa, ei tätä vaan voi käsittää, kuvailee tunnelmiaan kemijärveläinen Tiina Nyyssönen Voice of Finlandin viime perjantain kisan jälkeen.

– Tämä on ollut ihan hullu matka jo tähän mennessä ja voin sanoa, että näin pitkälle pääseminen on jo itsessään voitto.

”Oon finaalissa!!!” Team Ollin Tiina Nyyssönen ottaa lavan haltuun TVOF-semifinaalissa laittamalla täyden kaliiberin bailauksen käyntiin! Tiina on loihtinut Tehosekoittimen kappaleesta ”Kaikki nuoret tyypit” raikkaan ja menevän version.

”Ei oo ennen noussut jengi näin nopeesti pystyyn, aivan mielettömät bileet käynnistit!” Michael Monroe huutaa show’n jälkeen.

”Meno on ihan mielipuolisen kova tänä vuonna”, Redrama pyörittelee päätään äimistyneenä. (Ruutu.fi)

Hyvää tiistaita Kemijärvi!!!

– Finaaliviikko on nyt käsillä, ja perjantaina ratkeaa tämän vuoden The Voice of Finland -voittaja. Enpä olisi ikinä voinut uskoa, että joku päivä tämä pikku-Tiina pienestä Soppelan kylästä olisi joku päivä laulamassa valtakunnallisen TV-laulukilpailun finaalissa.

– Huhhuh. En olisi IKINÄ voinut kuvitella, että minun matka Voicessa vie näin pitkälle. On tämä niin uskomatonta, ettei vieläkään meinaa tajuta!

The Voice of Finlandin suora finaalijakso perjantaina 14.4. kello 20 Nelosella.

Äänestys on jälleen käynnissä, joten jos mielestäsi Tiina ansaitsen voiton, niin tässä äänestysohjeet:

– Lähetä viesti 4 numeroon 17224 (1€) TAI

– Soita numeroon 0700 79 244 (1€+pvm)

– Voit myös äänestää verkossa, se onnistuu tästä linkistä: http://tvaani.fi/voice

Että joku päivä tämä pikku-Tiina pienestä Soppelan kylästä olisi laulamassa valtakunnallisen TV-laulukilpailun finaalissa.