REFRRER:path /

Myös lapsiperheiden näkökulmasta Itä-Lappi on vilkastumassa

Vauvat tulevat! Kokoamme 8.2. lehteen kuvakavalkadia Kemijärvelle, Sallaan, Pelkosenniemelle ja Savukoskelle vuonna 2017 syntyneistä vauvoista. Tietysti myös muualla asuvat, alueeltamme kotoisin olevat vanhemmat voivat lähettää kuvan nimiterveisineen mukaan vuoden 2017 vauvasivulle. Samoin tänne muuttaneet vauvat ovat tietysti lämpimästi tervetulleita. Viime vuonna aukeama paisui yli kolmisivuiseksi.

Myös lapsiperheiden näkökulmasta on vireillä menoa ja vilskettä. Muun muassa päivähoitopaikkoja ei enää laiteta kiinni. Kemijärvellä avattiin Metsämiehentien päiväkoti.

Lähetä kuva vauvasta, syntymäaika, nimi (jos nimeä ei vielä ole, muodossa tyttö/poika sukunimi), vanhempien nimet sekä yhteystiedot keskiviikkon 31.1.2018 mennessä sähköpostilla: ilmoitukset.kotilappi@slpmedia.fi poikkeamalla toimituksessamme osoitteessa: Hallituskatu 1, 98100 Kemijärvi tai postitse osoitteeseen: PL 19, 98101 KEMIJÄRVI. Kirjeeseen maininta “vauvakuva.. Mikäli haluat, että lähettämäsi kuva palautetaan, liitä mukaan postimerkillä varustettu palautuskuori. Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvomme lapsikuvauspaketin Valokammiin.

Jätä kommentti