REFRRER:path /

Onnenpisaroita

Vesireittien, Lapin ja lannan, idän ja lännen rajalla on isoja tunturikohteita, useita kansallispuistoja, valtavat erämaat. Itä-Lapissa elää rikas paikallinen kulttuuriperintö. Tutustu Matkamessuilla Itä-Lappiin kuntien ja matkailuyrittäjien osastoilla.
Ensimmäisten kevään auringonsäteiden välähtäessä talvisen lumisille hangille, ilmestyi Koti-Lappi -lehden, Kemijärven matkailuyhdistyksen ja kaupungin elinkeinopalvelujen kokoama ensimmäinen Kemijärvi News matkailulehti.

Koti-Lappi News Talvi kertoo muutamia välähdyksiä, onnenpisaroita kaikesta siitä, mitä tuntureissa – Suomulla ja Pyhällä, sekä kaupungissa ja kylissä talvella voi nähdä ja kokea.

Omalla tavallaan erilainen Itä-Lappi ja kaiken keskellä Kemijärvi, viiden tunturikeskuksen, neljän kansallispuiston sekä erämaiden kainalossa halua jakaa onnentunnettaan.

Tutustu mielenkiinnolla Kemijärveen ja Itä-Lappiin.

Kemijärvi News ja Koti-Lappi lehti ovat jaossa nyt torstaina 18.1. alkavilla Matkamessuilla. Koti-Lappi lehti kertoo kotiseudun uutiset, ja laajemmin kuulumisia myös Itä-Lapin matkailusta.

Aiheista lisää torstain näköislehdessä

Kemijärvi News lehti avautuu verkkolehden valikosta

Jätä kommentti