REFRRER:path /

Raimo Tuominen Boreal Bioref Oy:n projektijohtajaksi

Boreal Bioref Oy on valinnut projektijohtajaksi insinööri Raimo Tuomisen. Tuomisella on vuodesta 1992 lähtien pitkä kokemus metsäteollisuudesta ja teollisuuden alan rakentamisprojekteista.

Hän on toiminut mm. Saksassa, Itävallassa, Venäjällä, Australiassa, Brasiliassa ja monissa muissa maissa vaativissa suunnittelu- ja projektitehtävissä. Tuomisen vahvuuksia on vaativien rakentamisprojektien johtaminen suunnittelusta tehtaan käynnistämiseen saakka.

– Kun kokemukseen liittyy suunnittelun johtamistehtäviä, täydentää hän erinomaisesti Kemijärven biojalostamoinvestoinnin johtotiimiä, toteaa Boreal Bioref Oy:n toimitusjohtaja Heikki Nivala.

Raimo Tuominen vastaa Kemijärven biojalostamon suunnittelusta ja rakentamisesta. Hän on sitoutunut tehtävään ja tehtävä kattaa tuotantolaitoksen käynnistämisen.

Boreal Bioref Oy:n kumppani CAMCE on keskeisesti osallistunut Raimo Tuomisen rekrytointiprosessiin.

Tuominen on syntyisin Pohjois-Suomesta ja harrastuksiin kuuluu metsästys, kalastus ja kuntourheilu, mm. hiihto.

Nils Grafström on nimetty yhtiön hallituksen neuvonantajaksi. Hän on toiminut mm. Stora Enson varatoimitusjohtajana, lakiasianjohtajana, johtoryhmän jäsenenä ja hallituksen sihteerinä. Lisäksi hänmon toiminut Latinalaisen Amerikan divisioonan johtaja, Arapotin paperitehtaan hallituksen puheenjohtajana Brasiliassa, Veracel-konsernin toimitusjohtajana, Veracel Sellutehtaan hallituksen puheenjohtajana sekä rakentamisen aikana Montes del Platan sellutehtaiden hallituksen puheenjohtaja ja Montes del Platan sellutehtaan rakentamisen ohjauskomitean jäsenenä.

Muita tehtäviä ovat olleet esim. Ruotsin yritysten liittohallituksen jäsen Ruotsin yhtiöoikeudelle, Ruotsin yritysten liittohallituksen kilpailulainsäädännön jäsen, ICC: n kilpailukomitean jäsen, Ruotsin yritysten lakimiesten liiton puheenjohtaja sekä Grand Hotel Holdingsin hallituksen jäsen.

Tällä hetkellä Grafström on SilviCapital AB: n ja SilviPar S.A.: n puheenjohtaja.

Jätä kommentti