REFRRER:path /

Tunturiralli palasi Kemijärven keskustaan

Hiroki Arai ja Glenn MacNeall tauolla ja pikaisessa huollossa Kemijärvellä. Auton tarrat vetivät yleisön kiinnostuksen autoon. He ajavat Tommi Mäkinen Oy:n tiimissä.
Arctic Lapland Rally, Tunturiralli murisi ja palasi näkyvästi Kemijärvelle. Aiemminkin on ajettu kaupungin keskustassa jäällä, mutta nyt koko ralliorganisaatio siirtyi lauantaiksi venesatamaan.

Rovaniemen Urheiluautoilijoiden johtoryhmän jäsen Risto Keskiruokanen oli varsin tyytyväinen rallin tapahtumien keskittymiseen lauantaipäiväksi Kemijärven venesatamaan.

Hän on ollut vuosikymmenet Arctic Lapland Rallyn ytimessä eri tehtävissä. Itse rallissa hän oli tällä kertaa ralliin osallistuvien Lucio Petroccon ja Liberato Mongillon opastajana ja apuna.

Pikataipaleet kiersivät Kemijärven läheisyydessä. Väkeä virtasi tasaisesti koko rallipäivän ajan venesatamaan. Yleisö pääsi aivan vierestä seuraamaan rallihirmujen huoltoa.

Rallin mediapäällikkönä muutamia vuosia sitten toiminut Unto Viitamäki kertoo venesataman varikkotunnelmia ensi torstain näköislehdessä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti