REFRRER:path /

Urheilu-Sivakka, the number one shop for outdoor enthusiasts – Urheilu-Sivakka, ulkonaliikkujan ykköskauppa

“We also offer equipment for rent. All types of skis, snowshoes, sleds, kicksleds and ice fishing gear are available for excursions, says Kari Lukkarinen.
KOTI-LAPPI I KEMIJÄRVI NEWS TALVI 2019

Urheilu-Sivakka, owned by Kari Lukkarinen, is the number one shop for outdoor enthusiasts in eastern Lapland. Kari has been running the shop for more than 30 years in Kemijärvi, catering to hunters and fishermen.

Outdoor equipment has now been added to the shop’s selection. The shop is known as an excellent gift shop for outdoor equipment.

”We also offer equipment for rent. All types of skis, snowshoes, sleds, kicksleds

and ice fishing gear are available for excursions. In summer, we

also rent rowing boats and canoes,” says Kari Lukkarinen.

Kari Lukkarinen on pyörittänyt eräliikettään reilun 30 vuoden ajan Kemijärvellä. Alkujaan metsästykseen ja kalastukseen keskittynyt Urheilu-Sivakka on laajentanut tuotevalikoimaansa vuosien varrella ja tänä päivänä sitä voidaankin kutsua ulkonaliikkujan kaupaksi.

– Retkeilytarvikkeita kysytään yhä enemmän, kertoo Kari Lukkarinen. Urheilu-Sivakasta voi myös vuokrata erä- ja latusuksia sekä lumikenkiä.

– Ahkiot ja potkukelkat kuuluvat myös vuokrattaviin välineisiin, kuten pilkkivarusteet. Kesällä meiltä voi vuokrata soutuveneen ja inkkarikanootin, jos mielii vesille”, kertoo Kari Lukkarinen

Myynnin ja vuokrauksen ohella on myös ohjelmapalveluita. Kiireisinkin matkailija rentoutuu, kun hän astuu vaikkapa pilkkiretken jälkeen satavuotiaan savusaunan lempeisiin löylyihin.

TYTTI TUOMINEN

Aiheesta lisää Kemijärvi News Talvi 2019 matkailulehdessä.

Kemijärvi News Talvi 2019