REFRRER:path /

Asiakaspalvelu

  1. Kuhmolainen
  2. Asiakaspalvelu
  3. Kanta-asiakkaan edut

Kanta-asiakkaan edut

Jatkuva tilaus ja kanta-asiakkaan edut

Jatkuva tilaus on helpoin ja vaivattomin tilausmuoto. Lehden tilaus jatkuu niin kauan kuin itse haluat ilman, että sinun tarvitsee uudistaa tilaustasi. Kuhmolainen jatkuvana tilaajana olet kanta-asiakas ja saat monia vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja.

Kanta-asiakkaan jatkuvat edut ovat voimassa ympäri vuoden:

Rinnakkaislehti erikoishintaan
Voit tilata toisen Kuhmolaisen erikoishintaan kotimaan lomaosoitteeseesi vakituisen lehtesi rinnalle.

Maksuton lomaosoitteen muutos
Voit muuttaa lehden tulemaan lomaosoitteeseesi veloituksetta. Lyhyin muutosaika on 4 päivää.

Keskeytysetu
Voit keskeyttää lehtesi jakelun esim. loman ajaksi. Hyvitämme kestotilauksen keskeytyksen tilausajassa eli seuraava laskutusajankohta siirtyy eteenpäin vastaavalla ajalla. Lyhyin keskeytysaika on 4 päivää.

Joustavat maksuehdot
Voit halutessasi muuttaa maksuväliä, ota yhteys asiakaspalveluumme, puh. 010 665 9012. Laskusi voit kätevästi maksaa myös e-laskulla.

Jos et ole vielä kanta-asiakas, tilaa jatkuva tilaus tästä.

Kanta-asiakkaan etukortti on sinun ja perheesi käytössä koko vuoden. Kortilla saat vuoden mittaan vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja. Korttieduista ilmoitamme Kuhmolaisen sivuilla. Edut saat näyttämällä kanta-asiakaskorttiasi. Seuraa ilmoittelua ja käytä edut hyödyksesi.

Kanta-asiakaskortin saat kanta-asiakaslehden sivuilta. Kanta-asiakaslehti jaetaan tammikuussa. Kortin saavat kaikki Kuhmolaisen kanta-asiakkaat, jotka ovat henkilöasiakkaita.