REFRRER:path /

Moottoripyöräonnettomuudessa oli ainekset vakavaan turmaan

Timo Kyllonen
Moottoripyörä vahingoittui kolarissa pahasti.
Henkilöauto ja moottoripyörä kolaroivat Kuhmossa Tönölän sillalla lauantaina iltapäivällä. Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui, kun kuhmolaisen henkilön kuljettama moottoripyörä tuli keskustasta päin matkustaja kyydissään. Pohjoisen eli Lentiiran suunnasta puolestaan tuli kuhmolaisen miehen kuljettama henkilöauto.

Poliisin mukaan henkilöauton kuljettajan huomio oli herpaantunut hänen katsottuaan sillalla maisemia, jolloin auto oli ajautunut moottoripyöräilijän kaistalle. Yhteentörmäys oli tapahtunut sillan kaiteen vieressä, jolloin moottoripyörän matkustaja ja kuljettaja olivat lentäneet pyörän kyydistä.

Kuljettaja lensi tien vieressä olevalle kevyenliikenteenväylälle, ja matkustaja putosi autotien ja kevyenliikenteen välisestä raosta alas veteen. Sillalta on useamman metrin pudotus veteen. Matkustaja pääsi vedestä omin neuvoin ylös, ja auton kuljettaja meni auttamaan häntä sillan alle.

Poliisin mukaan molemmat loukkaantuivat, mutta olivat tajuissaan kun heitä lähdetiin kuljettamaan hoitoon. Poliisin arvion mukaan kumpikaan ei loukkaantunut hengenvaarallisesti.

– Moottoripyörän kyydissä olleilla oli onni mukana, sillä ainekset olivat paljon vakavampaa onnettomuuteen, poliisista tiedotetaan.

Alkoholilla ei ole osuutta tapahtuneeseen, eikä myöskään ajoneuvojen ajonopeuksilla. Onnettomuutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti