REFRRER:path /
ANSSI JOKIRANTA
6-vuotias tyttö unohtui koulutaksiin yksin neljäksi tunniksi Kuhmossa.

IL: Esikoululainen unohtui taksiin tunneiksi Kuhmossa

6-vuotias esikoululaistyttö unohtui koulutaksiin yksin neljäksi tunniksi Kuhmossa perjantaina. Tapauksesta kertoi ensin Iltalehti.

30 kilometrin päässä kesustasta perukassa asuva esikoululainen joutui istumaan taksissa yhteensä kuusi tuntia, joista neljä hän oli täysin yksin.

Koulutaksi tuli noutamaan tyttöä normaalisti kahdeksan aikaan aamulla kotoa. Perillä Kuhmon keskustassa taksi oli vasta hieman ennen yhdeksää

Kuljettaja ei tarkistanut jäikö tyttö taksiin eikä esikoulusta tarkistettu, vaikka tyttö ei saapunut paikalle.

Keskustassa kyydistä pois nousivat ensin peruskoululaiset. Kyytiin jäi 6-vuotias tyttö, joka on ainoa samalla taksilla kulkeva esikoululainen.

Perheen isä arvelee IL:n haastattelussa, että taksimies oli ilmeisesti unohtanut koko homman ja mennytkin taksilla omaan kotiinsa.

Tytär jäi yksin taksiin.

Tapaus huomattiin vasta yhden maissa iltapäivällä, kun taksikuski ajoi takaisin koululle hakeakseen koululaisia ja yhden eskarilaisen kotimatkalle.

Kyytiin nousseet koululaiset löysivät tytön istumasta taksissa. Isän mukaan tyttö oli ollut hädissään ja peloissaan ja siksi istunut ihan hiljaa taksissa.

Tapauksen paljastuttua esikoulusta otettiin yhteyttä tytön äitiin. Tyttö palautettiin kotiinsa taksilla, jolla hänen olisi normaalistikin pitänyt kulkea ja jossa hän oli istunut aamusta saakka.

Kuhmon kaupunki aikoo selvittää tapauksen perusteellisesti, jotta vastaavia tapauksia ei pääse tapahtumaan.

Katso tästä Iltalehden juttu

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti