REFRRER:path /
Antero Komulainen
Kuhmon Mobilistien puheenjohtaja näkee paljon hyvää yhteistyökuvioissa Kuhmon Yrittäjien ja muidenkin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kuhmon Mobilistit ja yrittäjät valmiina isoon tapahtumaan

Antero Komulainen

Kuhmon Mobilistit on rakentanut jälleen tulevan viikonlopun Harrastusajoneuvo- ja rompemyyntitapahtumaansa hyvissä yhteistyötunnelmissa.

Autoja, raskasta kalustoa, koneita, kaksipyöräisiä ja muuta on koottu erityisen tarkasti Kuhmosta ja vahvana lisäsävähdyksenä tulee voimakkaasti esiin nyt erityisesti Lieksa, Nurmes, Kajaani sekä muu kalusto Kainuusta ja kauempaa. Kuhmosta mobilistit kokoavat nyt tarkemmin näyttelyyn erityisesti sellaista kalustoa, jota ei ole ennen näyttelyssä ollut mukana.

Kuhmon Mobilistien puheenjohtaja Mikko Heikkinen näki tulossa olevassa tapahtumaviikonlopussa paljon positiivista. Sääennuste lupaa melko hyvää ja tunnelman viimeistelee tapahtumaan saapuva yleisö. Mobilistien yhteistyökumppanin, jäähallissa Kuhmon kesämessut järjestävän Kuhmon Yrittäjien kanssa on syntynyt sellaisia yhteyksiä, että tapahtumasta on kiinnostuttu kauempanakin.

– Siellä on autokerhoja ja muita tulossa bussiryhminä Kuhmoon, tällaisia yhteyksiä meillä ei ennen ollut, totesi Heikkinen tyytyväisenä.

Lapsillekin on ohjelmaa kuten perinteinen polkuautokilpailu. Lauantaina esiintyy koko perheelle taikuri Puijon Paroni ja työnäytöksiä on useita. Puheen pitää kaupunginjohtaja Eila Valtanen lauantaina kello 10. Mobilistien tapahtuman juontaa Veikko Pöllänen, joka hallitsee myös harmonikan soiton.

Kuhmon Mobilistit haki yhteistyökumppania ja nyt Kuhmon Yrittäjät on hyvä sellainen. Yrittäjäyhdistys järjestää Kesämessut samalla alueella jäähallissa, missä on 37 näytteilleasettajaa. Lisäksi piha-alueella vielä paikallista kone- ja ajoneuvo kalustoa teemana metsä, sahatavaran siirto sekä kuljetukset. Tulli, rajavartiolaitos ja poliisi esittäytyvät tapahtuman aikana.

Mobilistien Pohjois-Karjalan yhteistyön kautta Lieksan ajoneuvoharrastajilta tulee mukaan näkyvästi amerikkalaisia autoja osaksi Kuhmon näyttelyä.

Rompemyyjiä tulee Kuhmoon näyttelyalueelle todella runsaasti, sillä jo viikon puolivälissä ilmoittautuneita oli sata ja ilmoittautuminen jatkui.

Tällä viikolla tapahtuma rakensi jo 27 mobilistien talkoolaista ja viikonloppuna heidän määränsä nousee 50:een.

Sekä Kuhmon Mobilistien ja Kuhmon Yrittäjien tapahtuma-alueille pääsee samalla lipulla. Kuhmon Mobilistien tapahtumassa on nyt viime vuosina 5150–8000 hengen yleisö. Kuhmon Kesämessut järjestetään nyt muutaman vuoden tauon jälkeen uudessa paikassa jäähallissa samoin kolmepäiväisenä. Kesämessut järjestetään 23. kerran.

Kuhmon Mobilistit, Harrastusajoneuvo- ja rompemyyntitapahtuma Kuhmossa sekä Kuhmon Yrittäjät, Kuhmon Kesämessut. 14.–16.7. Tapahtumat Kuhmon urheilukeskuksessa ja jäähallissa, avoinna pe klo 12-18, la klo 9-18, su klo 9-15. Samalla 8 e pääsylipulla molempiin tapahtumiin.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti