REFRRER:path /

Lavatanssileiri viikonloppuna Kuhmossa

Antero Komulainen

Kuhmon lavatanssijat järjestää Kuhmon tanssileirin tulevana viikonloppuna perjantai-iltapäivästä sunnuntaihin 15.-17. päivänä kesäkuuta. Kurssille tulee ainakin 170 tanssikurssilaista ja arviolta kolmannes osallistujista tulee sinne ilman ennakkoilmiottautumista.

Tanssileiri tai sen yksittäiset leiripäivät ja kurssit ovat maksullisia. Yhdistyksen tanssileirivastaava Ahti Kyllönen kertoi, että viikonlopun tanssileirille ehtii ilmoittautua vieläkin tai sinne voi osallistua myös yhdeksi päiväksi tai tietylle kurssille. Kaikkina päivinä tanssikurssien ilmoittautumispaikka on Ammattiopistolla (KAO, Piilolantie 47) eli vesitornin tienoilla. Ruokailuihin tarvitaan ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtuma alkaa perjantaina Kuhmo-talon esittelyllä ja siellä aloittaa kolme ryhmää, joiden kurssitasot on limitetty. Perjantai-iltapäivä käynnistyy Kuhmo-talolla fuskulla, rumba-bolerolla ja tangolla musiikintulkintojen kanssa. Lisäksi viikonlopun aikana opetetaan näiden lisäksi salsaa, hidasta valssia, buggia ja myös suljetun otteen parityöskentelyä. Opetussalit päätetään viikonlopulle osallistujamäärien mukaan. Tanssisaleiksi on varattu Rajakadun sali, lukion sali, Ammattiopiston (KAO) sali sekä Kaisan Kotileipomon kahvilan yläkerran sali.

Opettajina viikonloppuna toimivat Liisa Kontturi-Paasikko, Maija Astikainen, Sari ja Jari Aaltonen sekä Arto Petjala.

Perjantai-iltana Kuhmossa järjestetään aulatanssit Kuhmo-talossa ja säestävänä orkesterina toimii Ässät ja nämä tanssit alkavat kello 20.30. Lauantai-iltana tanssikurssien jälkeen leiriläiset suuntaavat Naapurivaaran huvikeskukseen, missä esiintyjinä ovat Aki Samuli & Fantasia sekä Tarja Lunnas & Rosso.

Kuhmon Lavatanssijat on toiminut lähes päivälleen 20 vuotta. Yhdistys on perustettu 26.6.1998.

Yhdistyksen ja tanssileirin kotisivut: www.kuhmonlavatanssijat.com

Jätä kommentti