REFRRER:path /

KISE rankaisi virheistä

Kiva HT hävisi sarjajohtajalle lukemin 6-8

Antero Komulainen
KISE:n 545 liigaottelun hyökkääjä Mikko Alikoski (20) Kiva HT:n maalilla. Syöttökin vapaaseen paikkaan suhahti, mutta maalia ei tullut tällä kertaa.

Antero Komulainen

Oululainen KISE otti pisteet Kiva HT:ltä Kuhmossa maalein 6-8 (1-2, 1-3, 4-3) jääkiekon III-divisioonassa. Ottelun alku oli tarkkaa peliä, mutta Kiva HT alkoi tehdä ottelussa sellaisia virheitä, joista KISE:n kokeneet pelaajat kyllä rankaisivat nopeasti. Kiva HT:n valmentaja Juha Ahtonen laski, että KISE:n viiden ensimmäisen maalin taustalla oli kotijoukkueen virhe. Ahtonen totesi, että sovitulla viisikkojen pelitavalla kotijoukkue meni tällä kertaa vain ensimmäiset 10 minuutta.

Kiva HT pysytteli KISE:n tuntumassa pitkään, mutta KISE:n neljän maalin johtoon karkaaminen kolmannen erän yhdeksän sekunnin pelin jälkeen tuli pahaan paikkaan ja leikkasi Kiva HT:ltä takaa-ajohaluja.

KISE pystyi halutessaan pelaamaan hyvävauhtista peliä vaikka loppuun asti ja syötöissä ja niiden vastaanottamisessa oli laatua.

Kiva HT:n maalivahti Joona Malinen torjui 39 laukausta ja muutaman läpiajon. Puolustuksen virheet omassa päässä aiheuttivat mahdotonta torjuttavaa Malisellekin.

KISE:n joukkueesta illan ottelua kommentoinut Matias Huikari totesi, että hetkittäin tätä peliä pystyi sanomaan jo kunnon jääkiekoksi. Huikari lisäsi, että myös Kiva HT pelasi välillä jopa Suomi-sarjan kiekkoa ja hänen mielestään Kiva HT näyttäisi olevan lohkon toiseksi paras joukkue.

Kiva HT on tarkentanut sarjatavoitettaan joulutauolla ja tähtää runkosarjan kakkospaikalle.

Kotijoukkueesta joutui pelin jättämään kesken Olli-Pekka Tuikka ja Jussi Heikkinen.

KISE:n tehokkain pistemies Kuhmossa oli kaikkiaan viidessä maalissa syöttöpisteen hankkinut Ville Härkönen. Kokeneelle liigapelaajalle Mikko Alikoskelle merkittiin tehot 1+1 ja koko lohkon pistepörssikärki Matias Huikarille irtosi Kuhmosta samoin 1+1.

Kiva HT:n pistemiehet: Lukas Pulkkinen 1+0, Tomi Kolek 1+1, Eemeli Heikkinen 1+0, Juho Lukkari 1+0, Kalle Heikkinen 1+1, Timo Vornanen 1+1, Heikki Niittula 0+1, Perttu-Pekka Piirainen 0+1, Matti Sipiläinen 0+1.

Maalivahtien torjunnat: Kiva HT: Joona Malinen 13+12+14 = 39. KISE: Tomi Haapaniemi 6+8+11 = 25

Katsojia Kuhmon jäähallissa viikonlopun tämän lohkon kärkiottelussa oli 177.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti