REFRRER:path /
Black Lion Pictures
Bunny the Killer Thing -elokuvassa kaveriporukan mökkiviikonloppua häiriköi miehen ja jäniksen risteytys.

Sotkamolaisyhtiön tuottaman elokuvan oikeudet kaupaksi Cannesissa

Tiina Suutari

Bunny the Killer Thing -kauhukomedian levitysoikeudet on myyty Cannesin elokuvajuhlien Marché du Film -tapahtumassa.

Elokuva on kuvattu pääasiassa Kainuussa ja sen on tuottanut sotkamolaisen Miika J. Norvannon Black Lion Pictures -yhtiö.

Black Lion Pictures solmi levityssopimuksen kanadalaisen Raven Banner Entertainment -yhtiön kanssa. Sopimus sisältää maailman oikeudet, poislukien Skandinavian maat, joissa Black Lion Pictures vastaa levityksestä.

Norvannon tiedotteen mukaan Raven Banner Entertainmentin väki vaikuttui kauhukomedian tyylistä sekä potentiaalista kansainvälisillä elokuvamarkkinoilla.

– Normaalisti tietäisin mitä sanoa, mutta tällä kertaa en vain löydä sanoja, Raven Bannerin johtaja Michael Paszt kommentoi elokuvaa.

Norvanto kuvailee, että ”Raven Bannerin kaverit tuntuivat ymmärtävän heti mistä Bunnyssa oli kysymys”.

Bunny the Killer Thing sai maailmanensi-iltansa Cannesissa viime sunnuntaina. Bunnyn teaseria on katseltu internetissä parisataa tuhatta kertaa. Elokuvaa on esitelty myös useissa kansainvälisissä elokuvalehdissä. Suomeen elokuva saapuu loppuvuodesta 2015.

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut torniolainen Joonas Makkonen, joka on tiimeineen tullut tunnetuksi aikarajoitteisten lyhytelokuvakilpailujen kansainvälisestä menestyksestä.

Bunny the Killer Thing on puoliksi jänis ja puoliksi ihminen ja se jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisen sukupuolielintä. Elokuvan näyttelijöitä rekrytoitiin maailmalta, muun muassa Iso-Britanniasta ja Pohjois-Irlannista. Elokuvan tuotantoa ovat tukeneet muun muassa Cloudberry Services, Kainuun ammattiopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Puolangan kunta.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti