REFRRER:path /
Marjut Lehto
Kuntalaiset pääsevät tenttaamaan sotkamolaisia kansanedustajaehdokkaita.

Kansanedustajaehdokkaat vaalitentissä

Sotkamolaiset kansanedustajaehdokkaat pääsevät esittelemään vaaliteemojaan viikon kuluttua sunnuntaina Sotkamon vanhusneuvoston vaalipaneelissa.

Paneelissa käyttävät puheenvuoron Ari Korhonen ( ps), Timo Korhonen ( kesk), Outi Penttinen (kok), Pinja Toivanen ( vas) ja Markko Vihanto (krist).

”Ikäystävällinen Sotkamo – Onko se mahdollista?” vaalipaneelin teemana nostetaan esille niin koko maan kuin paikallisetkin ikäihmisten asiat.

Tilaisuuden juontaa ja puhetta johtaa Aikku Eskelinen. Järjestäjien mukaan tilaisuudessa yleisö voi esittää kysymyksiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kokoontumisen alussa tarjotaan pullakahvit. Vanhusneuvosto kannustaa kuntalaisia aktiivisuuteen ja käyttämään äänioikeuttaan tulevissa kansanedustajavaaleissa.

– Nyt on hyvä tilaisuus tulla paikalle kyselemään, kuuntelemaan ja jopa antamaan evästystä kansanedustajaehdokkaille. Sotkamosta on viisi hyvää ehdokasta ja maaliskuun alun sunnuntaina saadaan kaikki yhtä aikaa paikalle, iloitsee tilaisuuden juontaja Aikku Eskelinen.

Vanhusneuvoston järjestämä kaikille avoin vaalipaneeli on sunnuntaina 1.3. kello 14 kunnanvirastotalon valtuustosalissa.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti