REFRRER:path /

Katso Hiukan kehityssuunnitelman havainnekuvat

Pekka Lassila

Maanantaina kunnanvaltuustolle esitelty Hiukan kehityssuunnitelma herättää kuntalaisissa kiinnostusta. Julkaisemme esityksen havainnekuvat verkkosivuillamme, jossa niitä pääsee tutkimaan vähän paremmin kuin painetun lehden sivuilla.

Havainnekuvat ja kartta ovat tämän vaiheen suunnitelmia, eivät välttämättä vielä lopullisia. Niinpä ei välttämättä kannata kovin tarkkaan mittailla eri rakenteiden tulevia paikkoja. Moni yksityiskohta voi vielä muuttua.

Tässä vaiheessa on hyvä tutustua luonnoksiin ja ottaa osaa keskusteluun, jotta lopputulos olisi kaikkia tahoja hyvin palveleva ja toimiva. Yhtenä tavoitteenahan on kuntalaisten olohuone.

Lehtikirjoituksessa samoin kuin hankkeen presentaatiossa mainitaan virheellisesti, että Sotkamon pinta-alasta olisi vettä 70%. Luku tarkoittanee kirkonkylän keskustaajamaa, joka on vesien ympäröimä. Oikea koko kuntaa koskeva luku on alle 10%. Se ei kuitenkaan himmennä sitä tosiasiaa, että alueen vesitöissä on paljon käyttämätöntä matkailu- ja virkistyspotentiaalia.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti