REFRRER:path /

Kylät

Sotkamo on tunnettu elävistä kylistään. Aihesivustolla kerrotaan, mitä kylillä touhutaan.

« »
Pertti Granqvist
Vihreä Johne Deere oli olut vetämässä pellolle suistunutta autoa maanantaina aamulla Vaarantiellä. Kyseinen merkki on hyvin yleinen Sotkamossa.

Poliisi kyselee: Kenen auto oli pellolla ja kenen traktori veti auton pois?

Pertti Granqvist

Maanantaita vasten yöllä oli Naapurinvaaralla Vaarantiellä Pekkiläntien suunnasta tullut farmariauto lähtenyt kuljettajansa lapasesta suistuen tienvieruspellolle.

Ojaan suistuessaan auto oli rikkonut paikallisen vesiosuukunnan vesiputken poistoventtiilin. Vedentoimitukseen tai vedenlaatuun ei tapahtuneella vaikutusta ollut.

Maanantaina aamulla kello seitsemän aikaan oli auton käyty pellolta vetämässä vihreällä, Johne Deere-merkkisella traktorilla.

Vihreän John Deeren sekä sen kuljettajan löytäminen ja myös pellolla olleen harmaan, 1990-luvun loppupuolen mallia olevan VW Passat-farmarin kuljettajan tavoittaminen osoittautunut vaikeaksi.

Sotkamon poliisista kerrottiin soitetun kaikki lähiseudun John Deeren omistajat läpi ilman toivottua tulosta. Auton pellolta vetänyt Jontikka oli tullut Pekkilän suunnasta päin ja poistunut samaan suuntaan.

Farmariautosta poliisilla on pienen palapelin verran keulasta tippuneita osia.

Poliisi toivookin autonkuljettajan ja traktorinkuljettajan ilmoittautuvan taphtuneen selvittämiseksi. Myös kaikki kansalaisten havainnot tapahtuneeseen tai osallisiin ajoneuvoihin liittyen ovat tervetulleita.

Poliisin tavoittaa puhelinnumerosta 029 5416567.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti


Lue lisää aiheesta

« »