REFRRER:path /

Matkailu

Sotkamo ja Vuokatti ovat tunnettuja ympärivuotisesta matkailustaan. Sotkamosta löytyvät muun muassa Katinkulta, Vuokatinrinteet, Vuokatin urheiluopisto ja Angry Birds -aktiviteettiliikuntapuisto. Matkailu-sivustolla on kootusti sotkamolaisia matkailu-uutisia.

« »

Poliisi: Varokaa halvalla loma-asuntoja vuokraavia huijareita

Pertti Granqvist

Halpa hinta hyvälaatuisesta lomahuoneistosta sesonkiviikolla suositussa hiihtokeskuksessa.

Sekä kiire vuokrauksesta päätöksen tekemisellä. Maksu tietenkin kokonaan etukäteen, koska hinta on niin halpa.

Siinä on muutamia seikkoja, joiden pitäisi rikosylikonstaapeli Hannu Vännisen mukaan saada varoituskellot soimaan.

– Kun Vuokatista tarjotaan viikolle yhdeksän koko viikon ajaksi huoneistoa 350 eurolla, kannattaa tarkistaa vuokraajan omistusoikeus kyseiseen huoneistoon. Tiedon saa kysymällä kiinteistöyhtiön nimen ja soittamalla sitten isännöitsijälle, Vänninen neuvoi.

Myös netin keskustelupalstoilta voi saada vinkkejä epärehellisistä vuokraajista.

Kolme perhettä on kokenut karvaan pettymyksen saapuessaan Vuokattiin viettämään lomaa. Lomahuoneistoihin ei avaimia löytynyt ja samalla selvisi huijarin olleen asialla.

Huijarille lomaviikosta oli maksettu 550, 500 ja 350 euroa. Perheet jäivät alkuhämmennyksen jälkeen muutamaksi päiväksi Vuokattiin lomailemaan.

Poliisi epäilee huijariksi vuonna 1984 syntynyttä, Kymenlaakson seudulla vaikuttavaa miestä. Hänen epäilleen syyllistyneen vastaaviin huijauksiin muissakin lomakeskuksissa. Poliisi ei ole epäiltyä tavoittanut.

Hän on ilmoitellut vuokrattavia lomahuoneistoja Tori.f-sivustolla.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti


Lue lisää aiheesta

« »