REFRRER:path /

Ruokaviraston tukipäätöksessä postitusvirhe

Pekka Lassila

Ruokavirasto tiedottaa viljelijöiden verkkoasiointi Vipun etusivulla tukipäätösten postituksessa tapahtuneesta virheestä. Osalle ainakin Sotkamon ja Kajaanin alueella sijaitsevista maatiloista on saapunut postitse tukipäätöksiä, joissa ei ole vastaanottajan tietoja.

Sotkamon maaseutupäällikkö Jari Korhonen kehottaa ottamaan yhteyttä maataloustoimistoon, mikäli tuntee tietoturvaansa loukatun tai haluaa muutoin lisätietoa asiasta. Maataloustoimisto auttaa asian selvittämisessä.

Ruokaviraston tiedote:

”Virhe tukipäätösten postituksessa (18.01.2019)

Maataloustukien tukipäätösten postituksessa on havaittu ongelma, jonka vuoksi osalle maatiloista on saapunut postitse päätöksiä, joissa ei ole vastaanottajan tietoja. Virheellisiä postituksia on saapunut ainakin Sotkamon ja Kajaanin alueilla sijaitseville maatiloille.

Virheen syynä oli vika postitusaineistossa tapauksissa, joissa yhdelle tilalle oli postitettu samaan aikaan useampia tukipäätöksiä.

Korjatut päätökset postitetaan uudelleen kyseisille maatiloille. Pahoittelemme virheestä aiheutuvaa haittaa. Ruokavirasto pyytää postilta selvitystä kirjekuorien jakelusta.”

Jätä kommentti