REFRRER:path /

Kaivokset

Kaivokset-aihesivulle kootaan Sotkamo-lehden jutut kaivostoiminnasta Sotkamossa. Mitä kuuluu Talvivaaraan, Sotkamo Silverille tai Mondo Mineralsille, selviää Kaivokset-aihesivulta.

« »

Sotkamo Silverin konsernijohtaja merkitsee osakkeita 627 000 eurolla

Sotkamo Silver AB:n konsernijohtaja Timo Lindborg merkitsee osakkeita 627 000 eurolla meneillään olevassa osakeannissa. Summa on 5,76 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Yksikön merkintähinta on 0,98 euroa ja se koostuu neljästä 0,245 euron osakkeesta ja yhdestä optiosta, mikä oikeuttaa merkitsemään yhden osakkeen 4 kruunulla (noin 0,43 euroa) elokuussa 2017.

Tänään keskiviikkona on viimeinen osakkeiden merkintäpäivä meneillään olevassa annissa.

Annin toteutuessa täysimääräisenä yhtiö saa noin 20 miljoonaa euroa ennen antikuluja ja lisäksi noin 0,89 miljoonaa euroa (83 miljoonaa kruunua), jos kaikki optiot merkitään osakkeiksi. Yhtiöllä on antiin 70 prosentin takaus, noin 14 miljoonaa euroa, merkintä- ja takuusitoumusten kautta.

Yhtiön tavoitteena on saada rahoituskokonaisuus valmiiksi osakeoikeusannin jälkeen, jotta hopeakaivoksen rakennustyöt voitaisiin aloittaa tulevana syksynä Sotkamon Taivaljärvellä.

Sotkamo Silver AB on ruotsalainen on kaivosyhtiö, joka omistaa tytäryhtiönsä Sotkamo Silver Oy:n välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Taivaljärven hopeakaivos Sotkamon Tipasojalla.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti


Lue lisää aiheesta

« »