REFRRER:path /

7,5 miljoonaa euroa voittanut satsaa autoon ja veneeseen

Sirkku Rautio

Suomussalmen Viking Lotto -voittaja ei ole vielä hiiskunut voitosta läheisilleen. Voiton selvittyä hän lähti uimarannalle miettimään asiaa ja sulattelemaan uskomatonta onnenpotkua ja sen tuomaa rahasummaa.

– Elämäntilanne on sellainen, ettei isoja hankintoja tarvitse tehdä. Auto kuitenkin menee vaihtoon, vaikka uudelle ei tarvetta olisikaan, mies sanoo Veikkaukselle antamassaan lausunnossa.

Uusi vene saattaa myös ilmaantua rantaan. Veneeseen mies aikoo hankkia myös hieman lisävarusteita.

– Jatkan edelleen pelaamista ja seuraan arvontojakin televisiosta ihan mielenkiinnon vuoksi, hän kertoi Veikkaukselle.

Viking Loton arvonnan aikaan keskiviikkoiltana 21. toukokuuta mies oli jo nukkumassa. Aamulla hän luki Ilta-Sanomista Viking Loton päävoiton tulleen Suomeen ja tarkisti heti oman K-market Herkkukirsikassa Suomussalmella pelatun kuponkinsa.

Viking Loton kaikkien aikojen toiseksi suurin Suomeen tullut voitto, 7,5 miljoonaa euroa, osui miehen riviin. Kahdeksassa maassa pelattavan pelin suurin suomalaisvoitto on 7,8 miljoonaa euroa, joka meni Helsinkiin vuoden 2012 lopulla.

– Ei meinannut tosite pysyä kädessä, mutta onneksi pelasin Veikkaus-kortilla, niin on voitot tallessa, huokaisi mies.

Voittaja sai harjoitusvoiton pari viikkoa sitten, kun sai perinteisessä Lotossa 5 oikein. Muutamien kymppien voitto tasoitti tietä miljonääriksi.Mies pelaa säännöllisesti Lottoa, Eurojackpotia ja Viking Lottoa. Voittoon hän ei ole koskaan uskonut, eikä ole osannut edes unelmoida sellaisesta.

Pari viikkoa sitten mies sai Veikkaukselta sähköpostia, jossa onniteltiin häntä Lottoon osuneesta 5 oikein -tuloksesta. Viestissä oli mainittu: ”Onko tämä alkua?” Sitä se totisesti oli.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti