REFRRER:path /
Digitaalinen näköislehti on päivitetty.

Digitaalinen näköislehti päivittyy

Ylä-Kainuu ottaa torstaista alkaen käyttöön uuden version digitaalisesta näköislehdestä. Suurimmat muutokset koskevat luettavuutta ja siirtymistä sivujen välillä. Uusi versio on vakaampi erilaisissa laitteissa.

Aiemmassa näköislehdessä internet-selaimella luettaessa lehteä painettiin kerran, jonka jälkeen hiirtä liikuttamalla lehteä pystyi lukemaan.

Uudistetussa versiossa lähelle pääsy vaatii kaksoispainalluksen, jonka jälkeen lehteä raahataan tarttumalla kiinni lehden pinnasta. Tämä uudistus mahdollistaa lehden paremman luettavuuden ja vähentää uutisten pomppimista selainkäytössä. Oikean yläkulman työkaluista löytyy myös portaaton zoom.

Mobiililaitteissa tai Mediakaista-sovelluksessa on käytössä sama tuplapainallusominaisuus. Lehteä voi lukea eteenpäin pitämällä kiinni lehden pinnasta ja siirtymällä raahaamalla lehteä haluttuun kohtaan. Uutisia pääsee lukemaan lähempää nipistämällä kuvaa lähemmäksi.

Toinen uudistus koskee rikastettujen sisältöjen näyttämistä. Rikastus tarkoittaa sitä, että näytöllä välähtää vihreitä ruutuja. Painamalla vihreää ruutua, kuvat ja teksti aukeavat lukuruutuun joka helpottaa uutisten lukemista tekstimuodossa. Muita rikastettuja sisältöjä ovat kuvat ja videot sekä mainokset.

Voit lukea tänään keskiviikon Kainuun Sanomien näköislehden maksutta täältä

Jätä kommentti