REFRRER:path /
Johannes Pulkkinen
Aikataulutiedot ovat nyt saatavilla Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivuilta. Facebook-sivujen kautta tiedotetaan koko Kainuun joukkoliikenteessä tapahtuneista muutoksista ja ajankohtaisista asioista.

Kainuun joukkoliikenteen aikataulut saatavilla netissä

Kainuun maakunnan joukkoliikenteen aikataulutiedot ovat nyt saatavilla Kajaanin seudun joukkoliikenteen internet-sivustoilta ja Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivuilta.

Facebook-sivujen kautta tiedotetaan joukkoliikenteessä tapahtuneista muutoksista ja ajankohtaisista asioista.

Kainuun joukkoliikenteen tiedot löytyvät Facebookista nimellä ”Kajaanin seudun joukkoliikenne”.

Seutuliikenteestä on saatavilla myös aikataulukirja sähköisessä muodossa. Lisäksi sivuilla on saatavilla muutakin tietoa, kuten reittikartat sekä matkalippujen hinnat.

Tietokonetta käyttämättömiä ja muita paperista aikataulua kaipaavia on ohjattu hakemaan aikataulut Kajaani-infosta Kajaanin kaupungintalolta.

Kajaanin seudun joukkoliikenne -nimeä käytetään Kainuun maakunnan alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka hankkivat Kajaanin kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotkamoon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle.

Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1-7) sekä Kajaanin seutuliikenteestä (linjat 11–40).

Valtakunnallisesta Matka.fi-palvelusta löytyvät Kajaanin seudun joukkoliikenteen 10. elokuuta saakka voimassa olevat aikataulutiedot pysäkin tarkkuudella.

Lisäksi palvelusta voi hakea koko maan linja-auto-, juna- ja lentoliikenteen aikatauluja ja reittitietoja. Matka.fi-palvelun tiedot perustuvat kuntien, kaupunkien, ely-keskusten ja liikennöitsijöiden liikennevirastolle lähettämiin aikataulutietoihin.

Liikenneviraston toteuttamaa palvelua kehitetään paraikaa, ja uusi versio on tarkoitus julkaista vuoden 2017 alussa.

Kehitysprojektin etenemistä voi seurata osoitteessa www.digitransit.fi.

Lue lisää:

Kajaanin seudun joukkoliikenteen Facebook-sivu

Kajaanin seudun joukkoliikenteen internet-sivut

www.digitransit.fi

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti