REFRRER:path /

Metsähallitus kerää yleisöpalautetta

Marjatta Kurvinen
Metsähallituksen Metsätalous vei sidosryhmiä tutustumaan kiistellyille Paljakan hakkuualueille tamikuun alussa. Nyt palautetta talousmetsien hoidosta voi antaa netin kautta.
Metsähallituksen talousmetsien alue-ekologinen ajantasaistaminen on käynnissä Kainuussa.

Palautetta metsien hoidosta, luonto- ja maisemakohteita tai muita huomioitavia kohteita voi kuka tahansa käydä ilmoittamassa karttapohjaisessa kyselyssä.

Linkin kautta palautetta voi antaa kesäkuun loppuun saakka. Kyselyssä saatuja kohteita lisätään paikkatietojärjestelmään tarkastusten jälkeen. Maastotarkastukset tehdään kesällä 2018 ja niistä vastaavat Metsähallituksen suunnittelijat.

Mikäli palautteen antajalla on epätietoisuutta siitä, sijaitseeko kohde valtion monikäyttömetsissä, asian voi varmistaa www.retkikartta.fi sivuilta, samalla näkyvät jo nykyisessä verkostossa olevat kohteet. Retkikarttasivulta avataan ”karttatasot”, jolloin aukeaa valikko, josta otetaan ”metsätalouden monikäyttömetsät”.

Linkki kyselyyn.

Talvella Metsähallitus järjestää myös sidosryhmätilaisuuksia paikallisissa yhteistyöryhmissä Suomussalmella ja Kuhmossa sekä yleisötilaisuuden Länsi-Kainuun metsätiimin alueella.

Lisäksi Puolustusvoimille, Rajavartiolaitokselle, porotaloudelle ja matkailuelinkeinolle kerrotaan asiasta yhteisissä tapaamisissa, joissa he voivat tuoda esille näkemyksiään.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti