REFRRER:path /

Luonto

Ylä-Kainuun luonto tarjoaa mainiot mahdollisuudet muun muassa luontokuvaukselle, metsästämiselle ja marjastukselle. Aihesivustolle olemme keränneet uutisia ja tarinoita Ylä-Kainuun monimuotoisesta luonnosta.

 

« »
Hanna Laukkanen
Journalistit palkitsivat Simo Moision. Hänet on palkittu mm. Akavan pronssisella ansiomerkillä.

Simo Moisio Savo-Kainuun vuoden tiedottaja

Savo-Kainuun Journalistiyhdistyksen vuoden 2015 tiedottajapalkinto on myönnetty lauantaina Kuopiossa Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Simo Moisiolle Suomussalmelta.

– Moisio ymmärtää toimittajien työn luonteen. Kun marjastus- ja sienestyskausi on kuumimmillaan, silloin saatavilla on oltava myös tietoa. Moisio tiedottaa monipuolistuvan alan kuulumisista kansantajuisesti ja kiihkottomasti, palkintoperusteissa todetaan.Arktiset Aromit ry on vuonna 1993 perustettu luonnontuotealan (luonnonmarjat, -sienet, -yrtit ja erikoisluonnontuotteet) valtakunnallinen toimialajärjestö, joka edistää luonnontuotteiden talteenottoa, jatkojalostusta ja käyttöä sekä parantaa tuotteiden laatua.

Yhdistyksen vuoden 2015 journalistipalkinto myönnettiin Savon Sanomien toimittajalle Asta Tenhuselle jutusta Hornetit eivät olleet välittömässä valmiudessa. Palkinnon arvo on 4000 euroa.

Tenhunen kertoo uutisessaan Suomen ilmavoimien valmiudesta vastata venäläiskoneiden tekemiin ilmatilan loukkauksiin. Raati luonnehti työtä hyvää ammattitaitoa osoittavaksi ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi. Uutinen sai valtakunnallista ja ulkomaistakin huomiota.

Kunniamaininnan saivat toimittajat Tiina Laine Warkauden Lehdestä jutullaan Pullot vaihtuivat blokkaamiseen ja Veikko Huttunen Iisalmen Sanomista jutullaan Tontti tyhjää täynnä.

Palkinnot jaettiin yhdistyksen vuosikokouksessa Kuopiossa 21.2.

Savo-Kainuun journalistiyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Sunnuntaisuomalaisen toimittaja Janne Laitinen Pieksämäeltä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti


Lue lisää aiheesta

« »