Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Mersumiehen olosta tuli surkea ja ankea

"Ensilän mylly. Oli se pikkupojan mielestä niin mystinen ja kalso. Kun ei me saatu mennä sinne lähelle. Ensilän pehttoori kielsi. Tietenni jos joku on tykästynny. Onnea ja menestystä valitsemallenne jutulle", kirjoittaja onnittelee.

"Oli siinä mersumiehen olo surkea ja ankea, kun uunomies näytti konepellin alta pullottavaa järkyttävää kankea. Märillä mättäillä paljain jaloin tykkään kulkea, tuumasi erämies tuima ja julkea", runoilee nimimerkki Eräjorma.

"Paljon on puhuttu, että aikaisemmin oli pysähtyneisyyden aikaa, mutta eikö tämä nykyaika ole vielä pahempaa pysähtyneisyyden aikaa", soittaja pohtii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Kyllä se nyt on jo kumma, kun tuo turhantärkeys on iskenyt jo moniin duunareihin”, toteaa Luonnonlapsi.

"Kyllähän tietyt piirit ovat onnellisia, kun he sulkevat silmänsä ja ajattelevat vain itseänsä, mutta jotkut ajattelevat myös toisiansa ja tulevat surullisiksi", luurilainen kertoo.

"Tuulivoimayhtiö Energiequelle aikoo kaataa kuljetusten tieltä pihaoravamme pesäpuun ja tappaa pesässä olevat poikaset. Vaihtoehtoja puun säästämiseksi olisi, mutta yhtiö ei halua niitä käyttää. Tällaista on ekologinen tuulivoima, epäeettistä ja brutaalia. Miten paljon viattomia eläimiä ja lintuja lopulta tapetaan näiden ylistettyjen yhtiöiden toimesta?" älähtää Pihaorava.

"Nurmikon leikkauksen huomioineelle. Jos tarkoitat erästä katua Kätönlahdessa, saat käydä vapaasti ajamassa lisää. Leikkaaja ei ajanut eläimiä. Näkisitpä takapihan", huomauttaa nimimerkki Väärin leikattu.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Edit: 27.6. klo 15.43. Oikaisu Kuuloluurissa esitettyyn väittämään. Toisin kuin Kuuloluurin tekstissä väitetään, Energiequelle Oy on käyttänyt vaihtoehtoista ratkaisua kyseisen puun säilyttämiseksi sekä oravan suojelemiseksi, ja leventänyt tietä sen vastakkaiselta puolelta. Näin puuta ei ole tarvinnut kaataa kuljetusten alta. Kuljetukset ja hanke on toteutettu viranomaisten myöntämien lupien mukaisesti.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä