Sotkamon Superparkissa aloitti uusi ravintola – ”Halutaan, että ruoka on valmiina, jotta sitä ei tarvitsisi odotella”
Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Hot potin salaisuus on makoisassa liemessä – Nämä kaksi erilaista täyteläistä lientä luovat alustan itämaiselle keitolle
Kalapöytään jotakin uutta, jotakin vanhaa – tee lohipastrami sekä mausteiset sillit ja silakat valmiiksi vähän ennen aattoa
Lahjo läheisiäsi näillä perinteisillä ja uusilla herkuilla – vegaaninen liköörisinappi tai kuusisuola kauniissa purkissa ilahduttaa
Suomen kunniaksi pöytään katetaan kotimaisia herkkuja leivän päällä: graavilohta, mustikkaa, poromoussea, puolukkaa, leipäjuustoa
Järjestä lapsille omat pikkujoulut ja tee tarjolle näitä huikeita herkkuja – täytekakku saa väistyä popcornpalojen ja vohveleiden tieltä
Sipuli on itkettävän ihanaa – nosta se vaihteeksi päärooliin piirakassa, pastassa ja intialaisessa bhajissa
Isosta keittokattilasta riittää evästä vielä töihinkin – Nämä sämpylät pyöräytät vaivattomasti kaveriksi
Rakkaus ruokaan ja kauneuteen kukoistavat Mira Haverisen keittiössä ja kattauksissa – ”Ihminen syö myös silmillään”
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Meksikonpata tuo tuulahduksen ysäriltä – Vaihda valmiit sekoitukset itse tehtyyn texmexiin, saat rouheampaa makua
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Kajaanilainen Virpi Heikkinen on entinen voimanostaja, joka hurahti täysillä maalaamiseen – ”Tuntuu, että voisin maalata koko ajan!”
Sote-väliraportti saa Kainuulta täyden tyrmäyksen: ”Miten me voidaan keskenään verrata näitä asioita – ei mitenkään”
Papasin positiivinen syyskausi päättyi kahteen tiukkaan tappioon – ”Oli aika vaikea viikonloppu meille”
Ovatko Sotkamon nuoret tytöt krantumpia kuin ennen? – kouluruoan laatu on laskenut erityisesti tyttöjen mielestä