Mielipiteet

Lukijan mielipide: Kajaanin kaupunginteatteri järjestää päivänäytöksiä eläkeläisille

Kirjoittaja huomauttaa, että Kajaanin kaupunginteatteri järjestää kaivattuja edullisia päivänäytöksiä eläkeläisille. Yksi niistä on kupletti-iloittelu Isoisäni kuplettimaakari. Roolissa nähdään Sami Sainio. Kuva: Ia Samoil

Viitaten Juhani Nissisen mielipidekirjoitukseen (KS 21.9.) totean, että jo vain on tullut teatterinjohtajalle juurikin sama mieleen ja edullisia päivänäytöksiä eläkeläisille järjestetäänkin jo!

Isoisäni kuplettimaakari on erityisesti eläkeläisille suunnattu kupletti-iloittelu, johon piljetit maksavat vain 10 euroa. Ja kyllä, lipun hintaan sisältyvät kunnon kahvi ja pullakin!

Isoisäni kuplettimaakari on osa Kajaanin kaupunginteatterin ja Vaara-kollektiivin ikäihmisten kulttuuripolku -hanketta, joten esitystä nähdään paitsi Sissilinnassa myös vanhusten palvelutaloissa ympäri Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sissilinnan näytökset ovat olleet jo etukäteen kovasti suosittuja, mutta muutamiin näytöksiin on vielä joitakin lippuja jäljellä.

On ollut hienoa huomata, että tällaiselle esitystoiminnalle on kysyntää, ja jatkamme edullisia päivänäytöksiä kahvin ja pullan kera Ikäihmisten kulttuuripolku -esityksistämme myös keväällä 2024.

Myös muihin esityksiimme järjestetään noin viikon varoitusajalla tarjouslippukampanjoita eläkeläisille. Kannattaa seurata siis ilmoituksiamme lehdissä, internet-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Emme mainosta tieten tahtoen loppuunmyytyjä esityksiä. Nälkämaan Jussille morsian -esityksen päivänäytökset myivät vain loppuun niin hurjalla tahdilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Katsojapalautetta kuullen olemme lisänneet kalenteriin vielä yhden päivänäytöksen Nälkämaan Jussille morsiammesta 30.11. klo 13.

Onneksi esitys jatkaa ohjelmistossamme myös keväällä 2024, joten toivon, että kaikille löytyy sopiva näytös tästä romantillisesta tragikomediasta, jossa ihmiset etsivät itselleen sitä oikeaa.

Teatteri on alkujuuriltaan asti ollut ilon ja surun vuoropuhelua - kuten itse elämäkin.

Toivotankin tervetulleeksi katsomaan myös Anna Liisaa, jossa katsojapalautteen mukaan saa murheen ohella myös nauraa ja viihtyä, vaikka esityksen aiheet ovatkin painavia.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kevyemmän ohjelmiston ystäville on sitten kevätpuolella luvassa muun muassa nostalgista kevätkonserttia remontoidussa Teatteritalossa - ja toivottavasti maistuvia tarjoilujakin, jahka löydämme nohevan ravintolayrittäjän.

Laitamme myös toiveen ilmaisista ämpäreistä korvan taakse.

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!

Anni Mikkelsson

teatterinjohtaja

Kajaanin kaupunginteatteri

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä