Mielipiteet

Lukijan mielipide: Op-Koti Kainuu, kanna vastuusi!

OP-Koti Kainuu, joka tuomittiin juuri markkinaoikeudessa osallisuudesta isännöintikartelliin, on osa OP Ryhmää. Op Ryhmä kirjoittaa sivuillansa olevansa Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävä on edistää omistaja asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Kysyisin OP-Koti Kainuulta, miten osallisuus kartellissa on lisännyt meidän omistaja-asiakkaiden turvallisuutta, menestystä tai hyvinvointia? Aika monet Op-Koti Kainuun isännöinnin asiakkaat ovat myös Op-Pankin asiakkaita.

Op-Koti Kainuun ja muidenkin vastaavien OP Ryhmän tytäryhtiöiden tulisi mielestäni näyttää esimerkkiä muille yrityksille, miten yritystoimintaa tehdään vastuullisesti osuuskuntatoiminnan luonteen vuoksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Siksi mielestäni kaikista kartelliin osallisista on kaikkein häpeällisintä, että Osuuspankki on mukana kartellissa, koska heidän pitäisi kynsin ja hampain pitää osakkaidensa puolta myös isännöintiin liittyvissä asioissa.

Omistaja-asiakkaana vaadin, että Op-Koti Kainuu Oy pyytää anteeksi kaikkea toimintaansa liittyen kartelliin sekä oma-aloitteisesti selvittää sen, että ovatko heidän asiakkaat oikeutettuja korvauksiin, jotka johtuvat kartellissa mukana olosta!

Kantakaa vastuunne. Näyttäkää mallia, miten toimitaan, kun syyllistytään näin isoihin laiminlyönteihin.

omistaja-asiakas

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaani

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä