Oletko sinä uusi Hilla Kyvyt -urheilija?

Etsimme 16‒24 -vuotiaita yksilöurheilijoita, joiden tavoitteena on päästä Suomen huipulle. Jos asut Hillan toiminta-alueella tai olet täältä kotoisin, voit hakea Hilla Kyvyksi.

Yksilöurheilijaohjelma Suomen huippua tavoittelevalle

Hilla Kyvyt -yksilöurheilijaohjelmassa sponsoroimme urheilijaa, joka on Suomen huippua tavoitteleva 16–24-vuotias yksilöurheilija. Urheilijan tulee asua tai olla kotoisin Hilla Groupin toiminta-alueelta . Odotamme urheilijalta vastavuoroisuutta ja yhdessä sovittavien tavoitteiden mukaista toimintaa. Urheilija sitoutuu noudattamaan urheilun eettisiä periaatteita ja Suomen Antidopingtoimikunnan sääntöjä.

Sponsoroitavat yksilöurheilijat valitaan vuosittain ja haku on alkuvuodesta. Sopimukset ovat yleensä kaksivuotisia ja sisältävät optiovuoden. Julkaisemme valitut urheilijat konsernin lehdissä ja seuraamme Hilla Kyvyt -urheilijoiden taivalta.Erilaisten ajankohtaisten yhteistyöhankkeiden ja sponsorointikohteiden avulla olemme mukana kehittämässä Hilla Groupin toiminta-alueen elinvoimaisuutta. Yhteisöjen ja järjestöjen kanssa arvostamme molemminpuolista, aitoa yhteistyötä.

Lue lisää Hilla Kyvyt -yhksilöurheilijaohjelma sponsoroinnista ja aikaisemmista Hilla Kyvyt -urheilijoista hillagroup.fi/kyvyt .

Hilla Kyvyt urheilijat ovat mukana monessa - hae nyt!

Hilla Kykynä voisit olla mukana esimerkiksi esiintymässä tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä some- ja markkinointiyhteistyössä. Hilla Kyky voi esiintyä myös mainoskuvissa ja -videoissa.

Haku on avoinna 28.2.2023 saakka. Täytä hakemus nyt .

Hilla Group monimediakonserni toimii viidessä maakunnassa

Hilla Group on monimediakonserni, joka laajalla toimialallaan ja vaikutusalueellaan tavoittaa päivittäin lähes miljoona ihmistä. Toimimme viidessä maakunnassa, mikä kattaa 42 prosenttia Suomen pinta-alasta.

Luomme sisältöjä, julkaisemme, painamme ja jakelemme maakunta-, kaupunki- ja paikallismedioita Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Koillismaalla, Kainuussa ja Lapissa

Tavoitteenamme on etsiä uusia tapoja välittää tietoa ja elämyksiä sekä rakentaa Suomen ykköstyöpaikkaa.

www.hillagroup.fi