Viihde

Päivän leffapoiminnat: Puhuminen voi olla vaikeaa, vaikka ystävä olisi vierellä – draamakomedia sukeltaa välillä kepeän pinnan alle

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Miss You Already

★★★ Sanotaan, että hädässä ystävä tunnetaan, mutta oikea elämä ei aina muista seurata kaikkia sanomisia. Twilight-ohjaaja Catherine Hardwicken draamakomediassa Millyn ja Jessin pitkä ystävyys on koetuksella, kun Millyn yllättää rintasyöpä ja Jessin raskaus. Puhumisen ja puhumatta jättämisen vaikeus vie elokuvan välillä kepeän pinnan alle. Nelikymppiset naiset saivat Toni Collettesta ja Drew Barrymoresta oivat tulkit. (Britannia 2015)

Sub klo 23.30

Neljät häät ja yhdet hautajaiset

★★★★ Mike Newellin ohjaama ja Richard Curtisin käsikirjoittama elokuva aloitti Britannian nousun romanttisen komedian suurvallaksi. Läpimurron meininkiä on myös Hugh Grantissa , joka esittää sukujuhlien yli kolmekymppistä ikisinkkua. Näppärä sanailu ja peribrittiläinen ironian taituruus tarjoavat loistamisen paikkoja myös Andie MacDowellille , Kristin Scott Thomasille ja Rowan Atkinsonille . (Britannia 1994)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yle Teema & Fem klo 21.00

Ouija: Origin of Evil

★★★ Ensimmäisessä Ouija -elokuvassa amerikkalaisnuoret leikkivät ennustuslaudalla ja päätyivät heittämään henkensä teinikauhun kliseissä. Mike Flanagan ohjasi sille yllättävän tehokkaan esiosan. Elizabeth Reaser on leskiäiti Alice, joka tienaa perheelleen elantoa lavastetulla spiritistismillä. Asiakkaat ottavat touhun tosissaan, mutta niin tekevät ikävä kyllä myös henkimaaiman voimat. Lulu Wilson on tytär Doris. (USA 2016)

Kutonen klo 23.00

Miss You Already -draamakomedia kertoo Jessistä (Drew Barrymore) ja Millystä (Toni Collette), jotka ovat olleet parhaita ystäviä kouluikäisistä asti. Naisten ystävyys joutuu koetukselle, kun Jess huomaa odottavansa kauan kaivattua lasta ja Millyllä todetaan rintasyöpä.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä