Sisustussuunnittelija auttaa tekemään budjetille sopivat ja aikaa kestävät sisustusratkaisut

Kodin remontointi tai kalusteiden ja sisustustekstiilien uusiminen tulee ennen pitkää eteen meille kaikille. Joillekin se voi olla hyvin innostavaa ja mukavaa puuhaa, kun taas toisista se voi tuntua haastavalta. Molemmissa tapauksissa ammattilaisen avusta voi olla paljon hyötyä.

MAINOS - LUOVATOIMISTO SUTINEN

Ilman ammattilaisen apua saattaa innostuksissaan tehdä isoja ja hinnakkaita ratkaisuja, jotka eivät toimikaan omassa kodissa tai tunnukaan sopivilta enää muutaman vuoden jälkeen. Haasteelliselta tuntuva remontin tai tilojen uudistamisen suunnittelu yksin ilman ammattilaisen apua voi myös siirtää sinulle tärkeän paikan toimivuuden ja viihtyvyyden parantamisen pitkälle tulevaisuuteen. Myös uusia kohteita suunniteltaessa olisi hyvä käyttää sisustussuunnittelijaa apuna oikeanlaisten ja aikaa kestävien pintamateriaalien valinnassa.

Hyvä sisustussuunnittelija osaa kuunnella asiakastaan ja löytää hänen makuunsa sopivat sekä aikaa kestävät ratkaisut. Sisustussuunnittelijan kautta saat vahvistusta omille ajatuksillesi, tulet huomioineeksi sisustusratkaisujen päivitettävyyden ja esimerkiksi ekologisuuden. Kaikista tärkeintä kodin tilojen uudistamisessa on se, että sinä ja läheisesi viihdytte ja koette kodin itsellenne sopivaksi. Sisustussuunnittelija voi löytää kalusteiden sijoittelun tai tilojen uudelleen järjestelyn avulla asuntoosi kätevästi lisää säilytys- tai harrastustilaa sekä helpottaa tilojen käytettävyyttä ja viihtyisyyttä. Ammattilaisen avulla löydät helposti myös parhaat sinun budjetillesi sopivat ratkaisut.

Kaikista tärkeintä kodin tilojen uudistamisessa on se, että sinä ja läheisesi viihdytte ja koette kodin itsellenne sopivaksi.

Normaalisti sisustussuunnittelu alkaa ensimmäisestä yhteisestä tapaamisesta muutosta kaipaavassa kohteessa tai uudisrakennuksen piirustusten äärellä. Ensimmäisen tapaamiskerran tarkoituksena on kartoittaa asukkaiden toiveet ja ideat, sekä tutustua kohteeseen. Tapaamiskerran pohjalta asiakkaalle laaditaan tarjous suunnittelutyön kustannuksista. Yleisimmin suunnittelutyö toteutetaan tuntitöinä ja asiakas saa tietoonsa suunnittelutyön tuntihinnan sekä arvion työhön menevästä kokonaistuntimäärästä. Asiakkaan hyväksyessä tarjouksen suunnittelutyö voi alkaa ja pian asiakas saakin ensimmäisen ehdotuksen kohteen sisustusratkaisuista. Ensimmäistä ehdotusta on mahdollista kommentoida ja hioa kohti lopullista ratkaisua. Loppuvaiheessa suunnittelija antaa vinkit tai kanavat tuotteiden hankintaan ja konsultoi tarvittaessa remonttia toteuttavia henkilöitä.

Projektit voivat olla isoja tai pieniä. Pienimmät projektit ovat tyypillisesti valaisin- tai tekstiilisuunnitelmia ja isoimmat uudisrakennuksen sisätilojen kokonaissuunnitelmia. Joskus sisustamisen suunnittelijan kanssa voi aloittaa, vaikka askel kerrallaan kodin yhdestä tilasta.

Luovatoimisto Sutinen Oy:n yrittäjä sisustussuunnittelija Riikka-Mari Sutinen on toiminut suunnittelijana vuodesta 2008 saakka ja auttanut ihmisiä kotien, loma-asuntojen ja liiketilojen sisustusratkaisuissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy apua tilaunelmiisi!

Riikka-Mari Sutinen

040-739 13 74

riikka-mari@luovatoimistosutinen.fi

www.luovatoimistosutinen.fi

IG: @riikkamaris @luovatoimistosutinen

Onnistunut sisustus viimeistellään pienillä yksityiskohdilla.
Sisustussuunnittelija Riikka-Mari Sutinen auttaa löytämään juuri sinulle sopivat sisustusratkaisut.