Viihde

Washington tarjoaa kiertoajelun maanantain toimintajännärissä

Training Day

Sub klo 21.00

*** Antoine Fuquan ohjaamassa toimintajännärissä Denzel Washington pääsi viemään intensiivisen näyttelijäntyylinsä tappiin saakka. Huumepoliisi Alonzo Harris on maaninen tyyppi, jonka kanssa ei tekisi mieli olla tekemisissä edes ruokakaupan jonossa. Keljulta tosin näyttää maailmakin. Los Angelesin pahamaineisissa kortteleissa taistelu huumeita ja suurkaupungin pahuutta vastaan on jo hävitty. Ainakin Harrisin kyyniseen silmään kaikki on samaa saastaa, joten ohjesäännön hän on heittänyt katuojaan jo ajat sitten. Ethan Hawke on tulokas Jake Hoyt, joka joutuu Harrisin seurassa elämänsä höykytykseen.Training Day heittää jengit, diilerit ja katujen väkivallan melkein katsojan nenälle.

Pahan kytän tarjoama kiertoajelu on tehokas, mutta pinnallisempi kuin vaikkapa Shield-sarjassa. (USA 2001)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Misconduct

TV5 klo 21.00

* Näyttelijälistan kärjessä komeilevat kovat nimet Anthony Hopkins ja Al Pacino , mutta oikeasti konkarit käyvät Shintaro Shimosawan ohjaamassa lakijännärissä lähinnä näyttäytymässä. Lääkefirman vehkeilyjä selvittää puuduttavasti Josh Duhamel . (USA 2016)

Enkelit ja demonit

Hero klo 21.00

*** Dan Brownin jännitysromaanit ja niiden filmisovitukset tarjoavat historiallista pintaliitoa ja toistuvaa tarinakaavaa. Samalla lipulla saa silti näyttävän kaupunkikierroksen. Tällä kertaa pitää kiirettä Roomassa, kun neljä paavikandidaattia kaapataan, ja Ikuista kaupunkia uhataan hirveällä terroriteolla. Onneksi on fiksu symbolitutkija Robert Langdon. Tom Hanks on roolissa paremmin kotonaan kuinDa Vinci -koodissa(2006), vaikka joutuukin jälleen selostamaan juonenkäänteitä katsojalle kuin Antero Mertaranta . Langdonin vierelle kuuluu säännöllisesti nuori neitonen kipittämään. Tällä kertaa pesti lankesi Ayelet Zurerille . (USA 2009)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pekka Eronen

kriitikko

Huumepoliisiksi pyrkivä nuorukainen (Ethan Hawk) joutuu paatuneen ja korruptoituneen kollegan (Denzel Washington) rankkaan koulutukseen, jossa yllättäviä tilanteita riittää.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä