Ruoka

Ikisuosikin uudet muodot – loihdi edullisesti nämä neljä arkiruokaa erilaisesta jauhelihasta, saat valmista jopa muutamassa minuutissa

Puolet myytävästä tuoreesta lihasta on jauhelihaa. Ruokasuosikkien listalla keikkuvat vuodesta toiseen jauhelihapihvit, -pyörykät, -murekkeet, -kastikkeet ja -keitot. Raaka-aine taipuu myös luovempiin kokeiluihin. Hae potkua maailmalta, lisää tuttuun reseptiin uusi raaka-aine tai kokeile erilaista valmistustapaa.

Jauheliha on varsinainen raaka-aineiden moniottelija: se on takuumureaa ja kypsyy hetkessä.

Jauhelihan myynnin arvo on noin puolet lihakaupasta. Se on vahva todiste siitä, että olemme jauhelihakansaa.

Lapsiperheissä jauheliha tunnustetaan ikisuosikiksi. Siitä syntyy monenlaista herkkua arkeen mutta my

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä