Urheilu

Kajaanin Haka tarjoaa nyt HarrasteFutista nuorille

Höntsäfutisvuorot torstaisin klo 20–21 Kajaanin lyseon salissa. Ilmoittaudu mukaan harrasteryhmään: kajhaharraste@gmail.com

Tänä syksynä alkanut kokeilu elvyttää perinteistä puulaakitoimintaa ja sen tavoitteena on 13–18-vuotiaiden monipuolisen liikunnallisen harrastamisen lisääminen Kainuussa. Toiminnan tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen harrastustoimintaa, johon jokainen voi osallistua ja jossa harrastajat itse pääsevät osallistumaan toiminnan sisällölliseen kehittämiseen.

Toiveena on, että kynnys aloittaa ja jatkaa liikunnallista harrastusta madaltuu. Toiminta aloitetaan jalkapallo- ja futsal-harrasteryhmillä ja tarkoituksena on tulevaisuudessa lajivalikoiman laajentaminen harrastajien omien toiveiden mukaisesti. Yhteistyötä tehdään kainuulaisten lajiseurojen kanssa ja mahdollisesti järjestetään puulaakiturnauksia, joihin olisi helppoa tulla mukaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Haka haluaa edistää yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia, joka tarkoittaa maltillisia toimintamaksuja, sekä harrastetoimintaa sukupuolesta ja taustasta riippumatta. HarrasteLiiga -hankkeeseen on saatu osarahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Mukava aloitus harastamiselle – HAKAMOVE CUP!

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (KAMO), Kajaanin Kaupunki, Kajaanin Haka sekä KaMove (Kajaanin ammattikorkeakoululiikunnantuottaja) järjestävät yhteistyössä maksuttoman jalkapalloturnauksen HAKAMOVE CUPin. Turnaus pelataan Kajaanin Pallohallissa 2.12.2022 klo 18 alkaen. Turnaus on suunnattu kaiken tasoisille futaajille, eikä aiempaa kokemusta tarvitse.

Sarjat: 13–18- vuotiaat ja yli 18- vuotiaat. Ilmoittautuminen kajhaharraste@gmail.com.Kajaanin Haka ry