Koti-Kajaani

Kajaanin tuumingit jatkuvat – asukkaat päättävät alueen kehittämisestä

Kajaanin toiset alueelliset tuumingit järjestetään ensi viikon tiistaina. Kevään 2021 tuumingeissa käsitellään kehittämiskohteita, joilla lisätään Lohtajan, Huuhkajanvaaran ja Ketun alueen viihtyisyyttä ja hyvinvointia.

Tuumingit ovat uusi tapa vaikuttaa suoraan oman asuinalueen asioihin. Asukkaat otetaan mukaan keskusteluun ja päätöksentekoon. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alueen asioista kiinnostuneet. Tuumingit järjestää PORE Porukalla parempaan -hanke ja Digimuutos 3.0 -hanke yhteistyössä Kajaanin kaupungin kanssa.

Maaliskuun tuumingeissa ideoitiin Lohtajan, Ketun ja Huuhkajanvaaran alueelle toimintaa ja kehittämiskohteita, ja ensi tiistain tuumingeissa valitsemme parhaat ideat toteutukseen. Kolme valittua ideaa työstetään osallistuvan budjetoinnin työpajoissa projektisuunnitelmiksi, joista asukkaat äänestävät yhden toteutettavaksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaanin kaupunki on mukana prosessissa ja rahoittaa toteutettavan idean. Myös alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa voidaan järjestää yhteisöllistä toimintaa joidenkin ideoiden toteuttamiseksi.

Voit osallistua tuuminkeihin Lohtajan nuorisotalolla osoitteessa Menninkäisentie 1 C. Koronatilanteen vuoksi nuorisotalon osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoita tulostasi ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen harri.smedberg@kajaani.fi tai soittamalla numeroon 040 709 2940.

Mukaan pääset myös helposti kotoa käsin Microsoft Teams -ohjelman avulla – tarvitset vain nettiyhteyden ja mobiililaitteen, kuten älypuhelimen tai tabletin. Teams-linkki julkaistaan noin puoli tuntia ennen tuuminkien alkua.

Kevään 2021 tuumingit tiistaina 11.5. klo 17.15–18.30 . Tarkemmat osallistumisohjeet, Teams-linkki ja lisätietoa löytyy osoitteesta www.kajaani.fi/tuumingit.

Lohtajan nuorisotiloilta toiminta siirtyisi Lohtajan koululle.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä