Paikallisuutiset

Kaukametsän opisto suosittelee, etteivät riskiyhmäläiset ja yli 70-vuotiaat osallistuisi lähiopetukseen tällä viikolla – kurssille menijöille suositellaan kasvosuojuksia

Kainuun muuttuneen koronatilanteen vuoksi Kaukametsän opisto suosittelee, etteivät riskiryhmiin kuuluvat ja yli 70-vuotiaat osallistuisi lähiopetukseen tällä viikolla (31.8.-6.9.).

Kasvosuojusten käyttöä se suosittelee kaikille toimintaan osallistuville, koska kaikissa tilanteissa ei pystytä noudattamaan turvavälejä eikä välttämään lähikontakteja. Opiston henkilöstö käyttää työtehtävissä visiirejä tai kasvosuojuksia, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Kaukametsän opiston toiminta on alkanut opinto-ohjelman mukaisesti lähi- ja etäopetuksena. Lähiopetukseen saa osallistua vain terveenä ilman flunssan oireita ja hyvää käsihygieniaa noudattaen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Osan kurssien alkamisajankohdista opisto siirtää seuraaville viikoille. Opisto kertoo tiedottavansa muuttuneista ajankohdista ilmoittautuneille opiskelijoille tekstiviestein.

Opiston toimisto palvelee puhelimitse ma–ke klo 12–16, puh. 044 7100 012, 044 7100 052 ja 044 7100 214. Ohjeita opiskelijoille on myös opinto-oppaassa verkkosivustolla an.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä