Mielipiteet

Kettunen vastaa: En ole eronnut perussuomalaisista

Kajaanin Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja ja Perussuomalaisten Kainuun piirin varapuheenjohtaja Pasi Kilpeläinen kertoo kirjoituksessaan (KS 10.6.), että allekirjoittanut on eronnut Kajaanin ps:n jäsenyydestä.

Asian johdosta ja minulle tulleiden yhteydenottojen perusteella on asiaa ymmärretty lukijoiden taholta niin, että olisin eronnut perussuomalaisen puolueen jäsenyydestä. Ilmoitan, että tästä ei ole kysymys. Olen maksanut perussuomalaisten jäsenmaksun tältä vuodelta 2021 jo helmikuussa ja tästä todisteena on lompakossani jäsenkortti.

Jäsenkortti oikeuttaa osallistumaan kaikkiin Perussuomalaisten Kainuun piirin kokouksiin sekä puoluekokouksiin ja käyttämään niissä myös päätös- ja esitysvaltaa siten kuin puolueen säännöt määräävät.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Olen toiminut elämäni aikana kansanedustajana sekä Suomen Maaseudun puolueen että Perussuomalaisten riveissä. SMP oli perussuomalaisten edeltäjäpuolue, jonka pitkäaikainen johtohahmo oli kunnioittamani Veikko Vennamo . Veikko Vennamo oli yksi niistä sodan jälkeisistä poliittisista johtajistamme, jotka hoitivat Karjalan siirtoväestön ja rintamamiesten asuttamisen.

Veikko Vennamo on syntynyt luovutetun Karjalan alueella, Jaakkimassa 11.6.1911. Olen sitä mieltä, että valtioneuvoston tulisi vakavasti harkita kyseisen päivän nimeämistä Karjalan siirtoväestön ja rintamamiesten juhlapäiväksi ja liputuspäiväksi – paljon mitättömämpiäkin asioita juhlistetaan.

Pentti Kettunen

ex-kansanedustaja (ps.)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaani

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä