Ruoka

Rosmariini, valkosipuli ja sitruuna vastaavat taiasta yhdessä broilerin mehevänä pitävän padan kanssa. Kuva: Nanna Rintala

Kolme vaihtoehtoa pääsiäisbroileriksi – paista kokonaisena padassa, hauduta intialaisittain tai pilko salaattilaudalle

Pääsiäisen ruokasesonkiin mahtuu vallan hyvin kokonainen broileri, jonka ei tarvitse olla arkinen. Kokeile yhtenä päivänä intialaistyyppistä reseptiä aterian keskipisteeksi. Salaattilauta sopii vaikka brunssille tai iltapalalle.

Koska viimeksi valmistit kokonaisen broilerin uunissa?

Vanha kunnon rautapata on mehevän, kokonaisena paistetun broilerin salaisuus. Padan kannen alla muhivat maukkaaksi myös lisukkeena tarjotut juurekset.

Iloisen sahraminkeltaisen pilkuttama riisi ja lämpimän mausteinen kana yhdistyvät Intian suunnal

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä