Koti-Kajaani

Kuuloluuri: "Ei mopopojat lue mitään Kuuloluureja"

"Surullisen aivottomia nämä urheilun ihmiset Tokiossa. Ei vaadi touhu järkeä niin sitä ei ole taustajoukoillakaan. Koronamaskia joku pitää, ja kun oma voittaa, tunteessa unohtuu järki. Laittaa molemmat avokämmenet maskisuunsa päälle? Sitten pari maskiukkoa vuorotellen onnittelee naista, tiiviisti halaavat maskipää toisen niskassa kiinni. Sitten näkee avokämmenkättelyjä paljon, nämä samat sitä ennen kerää maskin suupuolelta pöpöt käsiinsä ja onnittelee toisiaan. Linko maksimoitu", aavistelee nimimerkki Loppu urheilulle.

"Pietarin pitäisi laittaa desibelimittarit vuokratalojensa rappukäytäviin. Sellaiset, jotka hälyttävät vartijan automaattisesti paikalle kun meteli yltyy yli rajojen iltakymmenen jälkeen. Ensimmäistä kertaa kotoa pois muuttavat kun eivät ymmärrä, mitä hiljaisuus 22-07 tarkoittaa", nimimerkki Jokasyksyinen meteli riittää jo ehdottaa.

"Mopoilijoille tuntuu ymmärrystä riittävän, että kuulosuojaimet päähän, ketkä ei ääntä kestä. Siinähän rivien välissä mopoilijat asian tajunneet, mutta ei mopopojat lue mitään Kuuloluureja tai muutakaan ja eri asia, mitä edes ymmärtää sen ikäinen lukemastaan. Vähän sama kuin elämänkoululaisilla pikkasen vanhemmiten laajasti rikoksia tekeviä kavereina, ne on hyviä tyyppejä ja normaalit ihmiset näille vihollisia, joille lähdettäisiin pahaa tekemään pian kaverin puolesta lisää", surullinen totuus arvioi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kyllä sitä usein kysellään, mitä konkreettista saatiin aikaan. Maksaminen on virtuaalista, raha on näkymätöntä, ihmissuhteet ovat Facebookissa. Mitä konkreettista tässä yhteisössä enää voisi olla?" soittaa konkretiaa kaipaava.

"Puhutaan paljon itseohjautuvista työyhteisöistä. Monesti se saattaa viedä huonompaan suuntaan, mihin alunperin sitä ollaan kehitelty. Ja tietyt ihmistyypit saavat monesti enemmän kieroutumaa tähän toimintaan. Hyvä on, jos arvostetaan työyhteisöissä työtoverin ammattitaitoa. Mutta kestääkö moni arvostuksen, jottei sitä käyttäisi vallan ja valintojen kahvaan tarvittaessa. Kyllä vielä tarvitaan lujaa, ammattitaitoista esimiestä työyhteisössä, joka tekee sen viimeisen päätöksen", Muumilaakson noita selittää.

"Te olevinaan vihreät, tietämättömät luonnosta vieraantuneet, maapallonpelastajat: tiedättekö te, että runkopuun massasta n. 40% jää hakkuun jäkeen maahan? Eli juuristo, kannot ja oksisto. Tiedättekö, että avohakkuu kaikista hakkuutavoista kuormittaa luontoa vähiten. Harventamaton hoitamaton metsikkö on luonnon kannalta tuhoisin vaihtoehto. Samoin harsintahakkuut. Myös kelottuneet kuolleet entiset elävät metsät ovat tuhohyönteisten lisääntymisalustoja jotka tuhoaa myös kasvatusmetsiä", väittää nimimerkki Tuhoatte Suomen.

"Euroopassa alkaa päästöt vähenemään, kun kaikissa EU-maissa nostetaan polttoaineiden verotus ja muu verotus Suomen tasolle. Ei tarvitse tukipaketteja toisille EU-maille laittaa, kun nämä Suomea kevyemmän verotuksen maat saavat näin lisää verotuloja", kirjoittelee nimimerkki "Verotus Suomessa EU:n kireintä".

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Te, jotka tötöilette liikkeissä ilman maskia tappituntumalla toisten iholle: ehkä teillä itsellänne ei juuri sillä hetkellä ole koronatartuntaa/-oireita, mutta sillä ihmisellä, jonka henkilökohtaiselle alueelle änkeätte, ehkä onkin. Ette kai tosissanne luule, että jokainen (esim. minä) käy testissä jokaisen yskäisyn jälkeen? Tämä tauti tarttuu ja tartutatte eteenpäin rokotettunakin. Ymmärrättehän, ettei vastuutonta vapautta ole olemassakaan, ei edes teidän kohdallanne", ystävällisesti huomauttaa Musta maski.

"Miksi Vihreät ja Vasemmisto ei hanki itselleen metsää jota suojella, vaan aina ollaan sotkeutumassa toisen omaisuuteen. Sehän on ollut Suomessa kommunismin periaatekin jo yli sata vuotta, kaikki kuuluu minulle, mutta mikä on minun ei kuulu toiselle. Vihreät kertoo omia satujaan ja vielä vahvasti liioitellen", ihmettelijä sanoo.

"Iäkäs äitini oli uintireissulla Kesäniemessä. Kun hän lähti pyörällä pois, pari nuorta poikaa oli heittänyt hänen päälleen pullosta nestettä. Äitini sanottua heille asiasta, toinen poika oli huutanut erittäin rumaa naista alentavaa sanaa käyttäen. Pojat olivat nauraneet äidilleni. Te, joiden noin 12–14-vuotiaat lapset olivat Kesäniemen lähettyvillä – opettakaa lapsillenne käytöstapoja!" suuttunut ohjeistaa.

"Perussuomalaisten toiminta perustuu täydellisesti Trumpin oppeihin. Kaikki hyvä, mitä toiset ovat tehneet, pitää purkaa. Ja puheet on semmosia höperryksiä", soittaja kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Viihde on vähä-älyisiä todellisuuspakolaisia varten", tuumailee soittaja.

"Minun mielestä olisi paljon parempi, jos lehmät vain ammuskelisivat, eivätkä ihmiset ollenkaan. Jos huumori näin rajusta asiasta sallitaan", rauhantahtoinen soittaja kertoo.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä