Koti-Kajaani

Kuuloluuri: “Hulluhan se akkaansa kehuu ja vielä kauniiksi”

"Täällä Sotkamosta soitellaan, kun täällä siivooja tulee viittätoista vaille ja lähtee puolelta, se ei tee täyttä tuntia ja jälki on myös sen mukaista. Korjausta tähän!" puhelimessa vaaditaan.

"Kertokaa nyt, millä perusteella muka koulutustausta vaikuttaa nuorten äänestyskäyttäytymiseen? Eikö kengännumero tai hiustenväri?" miesääni miettii.

"Joo ennenhän se oli semmoinen sanontatapa, että hulluhan se akkaansa kehuu ja vielä kauniiksi. No, se kyllä pitää tänäkin päivänä paikkaansa, että hulluhan se on, joka kehuu akkaansa", soittaja kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kun tulevat lammikkokelit, voisitteko rakkaat autoilijat hiljentää vauhtianne, kun ohitatte pyöräilijän tai kävelijän esimerkiksi Sotkamontiellä tai uudella sillalla? Peseydyn kyllä itse, en kaipaa apua teiltä", toivoo itsepeseytyvä sotka.

"Valitan ensin täällä ja sen jälkeen työpaikalla ja kyseenalaistan henkilöstöravintolan vallan. Työpaikkaruokailussa maksajina ovat asiakkaat. Asiakkaita on kuunneltava. Onko meitä kuunneltu? Haluan, että kotimaisia raaka-aineita suositaan ja haluan syödä kotimaista lihaa. Mihin on hävinnyt kunnon perinteinen kotiruoka? Tilalle on hiipinyt erilaiset lihankorvikkeet ja outo maustaminen. Kun haluan lihapullia, haluan lihapullia, en mitään härkäpapu-nyhtökaura-herne -enkä muutakaan sekoitusta", nimimerkki Voi on voita ja potut pottuina purnaa.

”Olisi lumiauraajilla tarpeen ruveta lykkimään pientalo-alueiden risteyksiä avoimimmiksi. Näkyvyys on todella huonoa!” varoittelee nimimerkki Ei näkyvyyttä.

"Kova kovvaa vastaan sano akka, kun kivelle istu", nainen huomauttaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Ei noissa nykyisen kevyen musiikin niin sanotuissa sävellyksissä ole melodista kekseliäisyyttä lainkaan. Nehän ovat yhtä nuottia kaikki. Ennen kaikkea sanoitus ei ollenkaan sovi sävellykseen eikä sävellys sanoitukseen, ne ei noudata runouden ja musiikin lakeja", miesääni parahtaa..

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909. Verkkolomake on verkkosivu-uudistuksen vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä