Koti-Kajaani

Kuuloluuri: “Jos meille on suotu silmät, joilla katsoa kauniita asioita, miksi emme saa käyttää niitä?”

"Olipa kyllä ikävä kohtaaminen K-Marketin kassalla astmaatikolle. Kauppiaan tyttö haisi tosi pahalle tupakalle ja minulle laukesi kohtaus. Laittakaa kauppa savuttomaksi alueeksi työaikana!" naisääni vaatii.

"Valtiovarainministeriön virkamiehet esittävät 9 miljardin euron säästöjä seuraavan 8 vuoden aikana. Saman ajanjakson aikana Suomi joutuu maksamaan vähintään tuon summan Ukrainan, EU:n ja puolustusvoimien Natontamisen suuntaan. Kokoomus ehdottaa leikkauksia, mutta samaan aikaan veronkevennyksiä, jotka euromääräisesti hyödyttävät eniten suurituloisia", toteaa nimimerkki Kun mikään ei riitä.

"On se tuo sote paska homma. Mies menee leikkaukseen, pitäisi kuukaudessa 7 kiloa laihtua. Hohhohhoh, haistakaa paska", soittaja kivahtaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Sinä uimari! Jos meille on suotu silmät, joilla nähdä kauniita asioita, niin miksi emme saa käyttää niitä? Jos nimenomaan sinua ei saa katsoa, niin mene kotiisi ja peitä ikkunat verholla", nimimerkki Näkö vielä tallella toteaa.

"Metsäomaisuutemme siirtyy kovaa vauhtia kasvottomille pörssiyhtiöille. Sähköntuotanto on EU-yhteisiä. Kaivosvaltaukset ovat ulkomaalaisilla n. 10 prosenttia Suomen pinta-alasta. Energian pakkosäästöpykälä tulossa. Metsän omistajien omaisuudensuoja menetetty. Nyt ollaan Natossa. Seuraava paalu isänmaan pettureilla tuntuu olevan EU-liittovaltio. Olkaa hereillä, sillä huomenna voitte herätä Saksan lipun alla. Meitä johtaa saksalainen läpivihreä komissaari suomalaisten meppien 100-prosenttisella avustuksella", nimimerkki Menetetty Isänmaa maalailee tulevaisuutta.

"Eläkeläinen haastaa riitaa naapureille, kun tehdään lumitöitä omalla pihalla. Omin luvin käy naapurin pihalla tekemässä rikoksia ja syyttelee muita. Lopeta kyttääminen", kehottavat kyllästyneet naapurit.

"Valvontakamerani asetin vain omalle tontilleni kuvaamaan, rikosilmoituksia olen tehnyt useita kuvien kanssa, kun tontillani nuoriso kuvittelee voivansa kulkea "metrin lyhyempää" reittiä", viestijä raportoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.“

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä