Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Kaipaatko sinäkin sauvakävelyopasta?

“Miksi Kajaanin kaupungin tiekunnossapitomestari ei vaadi jyrsittyjen asfaltti reunojen päättymis- ja alkamiskohtiin loivennusta, jonka voi ottaa pois, kun pintaa aletaan vetämään? Muissa kaupungeissa ovat loivat alkamis- ja päättymisloivennukset”, Autoilija kysyy.

“Parkkipaikat KAKSilla! Henkilökunnalle myydään ei oota parkkialueista (Easy Park -sovellus), samalla parkkialueilla kuitenkin löytyy tilaa. Sovellus kertoo, että paikat täynnä, etkä voi parkkeerata autoasi. (Tyhjää täynnä) Potilaat ajelevat ja kyselevät, mihin aikaan löytyy vapaita asiakaspaikkoja, ettei tarvitse tulla ajoissa jo etsimään parkkipaikkaa”, nimimerkki Tämä on tätä kertoo.

”Koko maapallo kohta sodassa ja meillä elokapina haittaa yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja. Huoltovarmuus on laskettu saman porukan varaan. Kun maata johtaa luontoaktivistit, niin voi käydä niin, että joka kynsi kylmenee ensi talvena. Herätkää päättäjät ja tehkää loppu tuosta pelleporukan toimista. Emme ole äänestäneet elokapinaa eikä vihreää siirtymää tuhoamaan veteraanien meille taistellutta isänmaatamme. Sähkön varaan rakennettu maailma on henkimaalima. Olemme kusessa”, kauhistelee nimimerkki Haittatekijät.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Itsellä sukulaiset tuoneet ihan kaupan huonekaluja. Tulee näin halvemmaksi”, kertoo nimimerkki Kysy jos kiinnostaa.

“Voisikohan Koti-Kajaaniin tehdä oppaan sauvakävelystä? Hirvittää katsoa ja väistellä, kun vanhukset tallustelevat sauvojen kanssa keskellä katua. Sauvat heiluvat kuin tuulimyllyn rupellit joka ilmansuuntaan, ja koko kevyen liikenteen väylä on varoaluetta”, nimimerkki Ojassa kulkija kauhistelee.

"Minä ja ne muut. Mikään ei ole niin kuin ennen, kuten tämäkin ennen oli ne muut navetassa ja päät seinään päin. Nyt ne muut ovat navetassa päät keskikäytävää päin tai irrallaan. Vain minä olen minä”, ääni runoilee.

"Eipä näitä keskiluokkapellejä juuri masennus tai burn out vaivaa, mutta hehän ovatkin robotteja ja koneita, eivätkä ihmisiä", miesääni tuumaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä