Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Karavaanari on kaikkien kaveri, vai onko?

"Onhan tämä minulle hieman noloa, mutta pyydän anteeksi S-marketin henkilökunnalta. Ajattelette varmaan, että eipä olisi ikinä uskonut! Ja myös itsekin, tein saman viimeksi varmaankin teini-iässä. Sattu vaan huono päivä. En ole vieläkään saanut velkojani takaisin eräältä henkilöltä eli se varmaan laukaisi tuon typerän teon. Joten voin vaan todeta, että minä olen ihminen, kuten totesi Sanna Marin. Joten ei tarvitse tuijottaa niinkuin maailman pahinta rikollista, kiitos", kirjoittaja avautuu.

"Kun Kajaanin kaupunki kaavoittaa tontteja Kätönlahteen, niin miksi kaikkia tontteja ei myydä tai vuokrata tonttipörssin kautta? Parhaat tontit myydään kiinteistönvälittäjälle, joka myy niitä ylihintaan eteenpäin. Onko tässä jokin hyväveli-kerhon sopimus? Ei noilla hinnoilla kannata Kajaanista tonttia ostaa", Ihmettelijä ihmettelee.

"Karavaanarit ovat kaikkien kavereita! Väärä sanonta. Kyllä tiellä, kun vastaan tullaan, kättä nostetaan, mutta siihen se jää. Alueelle kun mennään, täytyy olla niin sanottujen elinkautisten ehdoilla. Jos et käy joka ilta saunassa, olet outo. Nauraa pitää joka sanalle, ryypätä joka ilta, ainakin saunajuoma. Siellä ei monikaan uskalla olla oma itsensä, täytyy vetää roolia. Minä en siihen alistu, olen oma itseni, teen siellä mitä haluan. Jos vanhemmat elävät näin, niin lapset perässä. Ollaan muka samanhenkisiä", Sivusta seurannut täräyttää.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Muovisangon näköiset ja kokoiset autot parkissa metsien laidalla, jotta niiden kuskit poimivat marjat, jotka Mersumies voi ostaa torilta ilman hien pisaraakaan. On se elämä helppoa", kirjoittaja todistaa.

"Hei Mersumies Kuuloluurissa 26.7.23. Onpa sinulla suuret luulot itsestäsi, mutta ei se mitään. Sen maininnnan rupusakista olisit voinut jättää pois, niin mielipiteitäsi ja siis sinua voisi jopa kunnioittaa, mutta kyllä siihen samaan sakkiin voit laskea itsesikin. Eihän kukaan itseään kunnioittava ihminen laskettele millaista lööperiä tahansa ja tuskinpa sinäkään saat sitä ihanaa Mersuasi sinne viimeiselle matkalle. Nauti siis nyt, kun siihen on vielä tilaisuus", soittaja vastaa.

"Ai hoi ymmärrys älä jätä! Bilettäjäpääministeri kylvi rahaa. Ei maksa lapset eikä lapsenlapset velkaa. Nyt itketään, mitä puuttuu?" kysyy pyörätuolissa oleva mummo.

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.