Koti-Kajaani

Kuuloluuri: katsokaa miehet naistenne perään

"Toivottavasti Kajaanin kaupunki puuttuu tulevina kesinä yhtä innokkaasti lintujen kesäruokintaan, kun nyt asianmukaiseen talviruokintaan. Se oma viihtyvyys leipäpalojen heittelystä linnuille ei voi mennä lintujen terveyden edelle. Ei muuta kuin pullapoliisit mm. Kaupunginlammelle ja Vimpelinlammelle sorsien ruokintaa kyttäämään", Tiuku toivoo.

"Naisia naisia antautuvaisia, miehiä isoja mustasukkaisia. Katsokaa miehet naistenne perään, että mitä ne tekee. Koska pukki on irti, se ei kato eikä kysy, että kenet se nappaa, kun ei näy sormuksia sormessa", viestijä loruilee.

"Kyllä kaikki autoilijat ovat yksiä kaistapäitä", soittaja tuumailee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Evoluutioko? Olen huomannut, että vaalien alla ihmislaji ’köyhien ystävät’ lisääntyy räjähdysmäisesti. Kun vaalit ovat ohi, sama laji kuihtuu lähes sukupuuton partaalle. Olen aina luullut, että evoluutio on hyvin hidas prosessi, mutta vaikuttaa siltä, että kyseisessä ryhmässä vaalikausien pituus on ratkaiseva tekijä", puntaroi nimimerkki Darwinko väärässä.

"Mikä oikeus yhteiskunnalla on vaatia ihmisiltä mahdottomia? Yhteiskunnan pitää olla ihmisiä varten eikä ihmisten yhteiskuntaa varten", mies ihmettelee.

"Mikä ihme vaivaa ainakin 4-linjan bussikuskeja? Jatkuvasti sanotaan milloin mistäkin pysäkistä keskustassa, että tästä et voi tulla kyytiin! Kyllä jumalauta kyytiin voi tulla, jos pysäkki on merkattu, uskomattoman huonoa käytöstä lapsia kohtaan!" viestijä vihoittelee.

"Vasemmistopuolueet ovat olleet hallituksessa viimeiset 4 vuotta. Samaan aikaan köyhyydessä elävien määrä on koko ajan kasvanut Suomessa. Tämmöisiä ne ovat teidän teot", nimimerkki Teot puhuvat kertoilee

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Ilmeisesti ei ole halujakaan 40-alueella reilua ylinopeutta ajavia sakottaa, kun tienlaidassa tutkaava mustamaija näkyy kilometrin päähän?" pohtii nimimerkki Missä parkkivalot.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä