Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Minun Mersuni ei saastuta!

"Kiitos Mersumiehelle piristävästä mielipiteestä Kuuloluurissa 26.7.2023. Sitä samaa rupusakkia me kaikki mersuilijat ollaan. Minäkin ajan mersulla, minun mersuni ei vain saastuta eikä aiheuta ylemmyyden tunteita muiden joukossa. On käsikäyttöinen, näin ollen ei tarvitse näytellä käsimerkkejä, kun tarvitsen kädet liikenteessä eteenpäin pääsemiseksi, onhan Mersuni pyörätuoli", soittaja vastaa Mersumiehelle.

"Lueskelin lehdestä pekonisiivujen makutestistä. Läskin siivut oli saatu paremmuusjärjestykseen. Yllättävää oli, että aikaisempi makutestin voittaja amerikanpekoni ei nyt menestynyt. Mutta muuta mukavaa selevisi. Suomalainen sika viedään joko tapettuna tai elävänä Puolaan, jossa se kielikylvyn jälkeen muuttuu amerikanpekoniksi. Ja sen jälkeen kyyditään takaisin Suomeen. Saa siinä sikavainaja olla rattaiden päällä ennen pannulle joutumista", lukija äimistelee.

"Sinä, joka moitit salatut elämät -ohjelmaa, taidat katsoa itsekin sitä joka jakson! Mistä muuten tietäisit mistä siinä on kyse. Hih!" Salatut elämät -fani hihkuu.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Taas joku onneton vaikertaa naapurin koiran haukkumista. Älyä hyvä ihminen, ettei kuuloluuri tuo asialle mitään parannusta, tee eläinsuojeluilmoitus! Samalla vaivalla sekin hoituu ja mahdollisesti viesti menee perille", nimimerkki Muija opastaa.

"Mika Aaltolasta tulee seuraavaa presidentti. Olen korviani myöten rakastunut häneen", yksi onnellinen Onnelantieltä paljastaa.

"Enpä ole niin epätoivoinen ihminen ja lohdutuksen tarpeessa, että minulla olisi uskonnolle mitään käyttöä", toteaa nimimerkki Ateisti jumalan armosta.

"Ei ne ainoastaan lapset ja nuoret ole jämähtäneet kännyköitään räpläämään. Tässä minun uusin kokemukseni: Tuli vieraita, heti heillä oli kännykät kädessä, joita räplättiin koko vierailun ajan. Vain yhdellä vieraalla ei ollut kännykkää kädessä. Kyllä tuollaiset vierailut voi jättää tekemättä, voihan sitä kännykkää räplätä kotona", soittaja valittaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä