Koti-Kajaani

Verkkoluurit Kuva: -

Kuuloluuri: Olikohan Jeesuksen aikana taskuja?

"Olikohan Jeesuksen aikana taskuja vaatteissa. Kuka tietäis?" kyselee Tupakkaparta-ajattelija.

"Ärsyttää tämä roskankeruuvouhotus. Olisi puututtava juurisyyhyn, eikä oireeseen. Mistä se roska tulee kaduille ja rannoille? Herätkää kasvattajat, koti ja koulu, ja opettakaa lapset laittamaan roskat keräykseen, eikä viskomaan minne sattuu. Pullamössösukupolven paapominen vaan jatkuu, ja nuorisoa masentaa, koska elämää on vaan kännykässä. Haloo!" huudahtaa ääni puhelimessa.

"Hei te muutaman alle15-vuotiaiden poikien vanhemmat! Herra Jumala nämä pikkukullat harrastavat kerrostalojen katoille kiipeämistä. Onko pojilla järki jäänyt matalalle tasolle? Yhytetty ties montako kertaa", lukija kauhistelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kyllä valitettavasti täytyy todeta, että nykynuorisoa kiinnostaa enemmän yöelämä kuin työelämä", soittaja marisee.

”Eräässä kaupassa myyjä kuikkii hyllyn välistä. Hyvin epäkohteliasta maksavia asiakkaita kohtaan. Tule seuraavalla kerralla sanomaan kasvokkain, jos sinulla on asiaa. Älä kuiki hyllyjen välistä ja vaihda välillä paikkaa”, ärsyyntynyt asiakas kommentoi.

”Eipä kai se arkikaan enää nykyään ole niin tylsää kuin ennen, kun voi rämpläillä älypuhelinta ja olla somessa”, aavistellaan luurissa.

”Linnut olivat hiljaa kahdestatoista yhteen. Taas se kirkuminen alkaa ja nyt ne taas lähtee lentelemään”, lintubongari raportoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.“

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä