Koti-Kajaani

Verkkoluurit Kuva: -

Kuuloluuri: Olisiko autoilu halvempaa, jos tankkiin lorauttaisi suomalaista Koskenkorvaa?

"Vinkki Lohtajan alueen kauppojen asiakkaille ja myös henkilökunnalle. Pidetäänhän jatkossakin turvaväli kassalla? Kainuun Sanomat kertoi, että korona lisääntyy Kainuussa. Suojellaan meitä asiakkaita, mutta myös henkilökuntaa. Älkää puhaltako niskaan! Älkää tulko iholle!" Lohtajan kaupoissa asioiva toivoo.

"Kainuun soten nimeltämainitsematon hoitaja, kannattaisiko vaihtaa alaa, jos pitää äksyillä potilaille. Todella ala-arvoista käytöstä. Hyi", kivahtaa nimimerkki Ihminen ihmiselle.

"Viime keskiviikon Koti-Kajaani vankkoine mainosnippuineen tupsahti lootaan maanantaina! Kiitos siitä, tosin tarjoukset jäi nyt käyttämättä", Pöklentäjä raportoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Miten se tuntuu, että sieltä EU:sta ei tule meille mitään hyvää? Aina vaan uusia kieltoja ja elämää hankaloittavia kalliiksi tulevia määräyksiä. Ottaako Suomi käyttöön kaikki huononnukset, vaikka muut tai useat muut EU-maat viittaa niille kintaalla? Laittavat ö-mappiin odottamaan parempaa aikaa. Miksei meilläkin ainakin ne huonoimmat, sinne vaan ö-mappiin", naisääni ehdottaa.

"Eikö ne autojen ynnä muiden koneiden moottorit käy viinalla, etanolilla ynnä muilla ihmisille vaarallisilla aineilla? Oisko ne halvempiakin kuin nykyiset polttoaineet siis ilman veroa? Veroahan hinnasta on suurin osa. Suomalaista Koskenkorvaa kulkuneuvojen tankkeihin ja maailma pelastuu", soittaja ehdottaa.

"Paltaniemen kuvakirkon hautausmaalla kissa paskoo hautakummun hiekkaan ties kuinka monetta kesää. Hautausmaan lähialueen asukkaat: Hommatkaa katille hiekkalaatikko paskomista varten sisälle tai pankaa katti liekaan, ettei sen tarttis paskoa haudalle ja sotkea hautakumpua. Inhottavaa", raportoi nimimerkki Sisävessa kissalle kiitos.

"Miten se tämä digiaika on niin rikkinäistä? Pankkiautomaateilla on usein häiriöitä. Kaikissa viranomaisasioinneissa on häiriöitä. Radio Suomen puhelinyhteydet ei toimi. Haastattelut katkeilee ja ääni särisee niin pahasti, ettei siitä mitään selvää saa. Ei kyllä vaikuta, että parempaan päin mentäis. Eteneekö digiaika liian nopeasti?" naisääni kritisoi digiaikaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.“

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä